Real Madrid-Bayern München: 10 tilastoa


10. 11 edellisestä Real Madridin ja Bayern Münchenin kohtaamisesta kuusi on päättynyt 2-1-kotivoittoon. Keskiviikkona Real Madridin 2-1-voiton kerroin on 9,50.

9. Joukkueiden kuudessa edellisessä pudotuspelikohtaamisessa Euroopassa voitot ovat tasan 3-3. Bayern on kertoimella 1,60 suosikki etenemään otteluparista finaaliin.

8. Bayernin edellinen vierasvoitto Real Madridista on toukokuulta 2001. Silloin Giovane Elber teki ottelun ainoan maalin 55. minuutilla. Bayern on hävinnyt Santiago Bernabeulla neljä kertaa peräkkäin, mutta tänään sen voittokerroin on 2,95.

7. Los Blancos on voittanut kuudesta viime ottelustaan viisi ja pitänyt näissä otteluissa neljä kertaa nollan. Kotivoitto nollapelillä antaa kertoimen 4,50.

6. Gareth Bale teki voittomaalin viime keskiviikkona, kun Real Madrid voitti Espanjan Cupin finaalissa Barcelonan. Kuusi maalia kuudessa viime ottelussaan tehneen walesilaisen maalikerroin on 2,90.

5. Bayern voitti lauantaina Eintracht Braunschweigin Bundesliigassa 2-0. Voitto oli baijerilaisille vasta kolmas kuuteen viime otteluun. Madridissa 2-0-vierasvoiton kerroin on 16,00.

4. Claudio Pizarro teki vasta kauden kuudennen maalinsa, kun hän iski avausosuman Braunschweigin verkkoon. Hyökkääjä ei ole vielä tehnyt maalia kauden neljässä Mestarien liiga -esiintymisessään. Realia vastaan Pizarron maalikerroin on 3,40.

3. Cristiano Ronaldo on 14 maalillaan Mestarien liigan tämän kauden paras maalintekijä. Tilastokakkonen Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain) on tehnyt neljä maalia vähemmän. Ronaldon avausmaalikerroin on 4,50.

2. Ennen tiistain ensimmäistä semifinaalia Madrid oli tehnyt 9,2 prosenttia kaikista maaleista tämän kauden Mestarien liigassa (32/348). Los Blancos tekee keskimäärin 3,2 maalia per ottelu. Tänään yli 2,5 kotimaalin kerroin on 4,50.

1. Bayern-laituri Arjen Robben on laukonut kolmanneksi eniten (24 kertaa) tämän kauden Mestarien liigassa, mutta on tehnyt vain neljä maalia. Robbenin maalikerroin on 3,40.