Real Madrid-Borussia Dortmund: 10 tilastoa


10. Kerroin sille, että Real Madrid etenee 13. kerran Euroopan Cupin tai Mestarien liigan finaaliin, on 4,50.

9. Borussia Dortmund on historiassaan yltänyt finaaliin vain kerran. Vuoden 1997 Mestarien liiga -finaalissa joukkue kukisti Juventuksen. Kertoimella 1,18 Dortmund on suosikki finaaliin.

8. Jürgen Kloppin joukkue on pelannut yhdeksän tappiotonta ottelua putkeen ja voittanut näistä kahdeksan. Kerroin sille, että Dortmund voittaa tiistai-iltana, on 5,00.

7. Avausosa Saksassa päättyi Dortmundin 4-1-voittoon. Lopputuloksen toistumisen kerroin on 80,00.

6. Dortmundin etumatkan ansiosta tasapelikin riittää saksalaisten finaalipaikkaan. Tasurin kerroin on 4,30.

5. Viime viikon ottelussa Robert Lewandowskista tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt neljä maalia Real Madridia vastaan Mestarien liigassa. Kerroin sille, että puolalainen iskee tiistain ottelun avausmaalin, on 7,25.

4. Cristiano Ronaldo teki ensimmäisessä osaottelussa uransa 50. maalin Mestarien liigassa. Kerroin sille, että portugalilainen ampuu tiistaina maalin rangaistusalueen ulkopuolelta, on 6,00.

3.  Deportivo La Coruña on ainoa joukkue, joka on mennyt Mestarien liigassa jatkoon hävittyään avausosan 1-4. Vuonna 2004 Super-Depor voitti AC Milanin toisessa osassa 4-0. Real Madridin 4-0-voiton kerroin on 25,00.

2. Dortmund on tehnyt 21 maalia kuudessa viime ottelussaan kaikki kilpailut mukaanlukien. Kerroin sille, että Dortmund maalaa tiistaina kummallakin puoliajalla, on 4,10.

1. Andel Di Maria teki joukkueensa voittomaalin lauantaisessa Madridin derbyssä. Argentiinalaisen maalikerroin on tiistai-iltana 3,80.

Lyö vetoa ottelusta täällä!