Real Madrid kuromaan Dortmundin isoa etumatkaa


Pari viikkoa sitten kuka tahansa futisfani olisi odottanut tämän otteluparin toista kohtaamista kuola valuen. Ilmassa oli kaikki klassikon ainekset: kaksi huippujoukkuetta, hyökkäävät pelitavat, panoksena finaalipaikka Wembleyllä. Sitten tuli ensimmäinen osaottelu, tai tarkemmin sanottuna Robert Lewandowski. Puolalaisen neljän maalin illan ansiosta Dortmundilla on jo toinen jalka finaalissa, mistä viestivät kertoimetkin: Dortmundin finaalipaikan kerroin on vain 1,18. Unibetin asiakkaista 86 prosenttia luottaa saksalaisten finaalipaikkaan. Maailmassa on kuitenkin eräs valmentaja, joka menestyy näissä tilanteissa. Pystyisikö José Mourinho masinoimaan Real Madridin finaaliin?

Kokoonpanot

Real Madridin Alvaro Arbeloa on sovittanut pelikieltonsa, mikä tietänee Sergio Ramosille siirtoa toppariksi. Cristiano Ronaldon odotetaan olevan pelikunnossa, joten joko Luka Modric tai Angel Di Maria saa penkkikomennuksen. Di Maria on todennäköisempi valinta avaukseen, kiitos miehen huippuesityksen Madridin derbyssä.

Dortmund-luotsi Jürgen Klopp teki kymmenen muutosta avauskokoonpanoonsa viikonlopun voittoisaan Fortuna Düsseldorf -otteluun. Keltamustien miehistön pitäisi siis olla liikkeellä levänneenä.

Vire

Madrid on muuten oivassa tuloskunnossa, mutta sitä tahraavat vierastappiot europeleissä. Galatasaray kiusasi Realia puolivälierissä, sitten vuorossa olikin nöyryytys Dortmundissa. Los Blancos voi lohduttautua tehokkuudellaan: joukkue on iskenyt vähintään kolme maalia neljä kertaa seitsemässä viime ottelussaan. Nollapelin pelaaminen on kuitenkin kova urakka. Kuuden viikon takaisen Schalke-tappionsa jälkeen Dortmund on tehnyt 28 maalia yhdeksässä ottelussa.

Edelliset kohtaamiset

Dortmundin kovatempoinen prässi yllätti Real Madridin avausosassa. Kotijoukkue varoo samaa ansaa tänä iltana. Real Madrid on voittanut vain yhden joukkueiden viidestä kohtaamisesta kautta aikojen. Vuonna 2003 Madrid rutisti 2-1-voiton Dortmundista.

Maalintekijäveikkaus

Avausosan sankari Lewandowskin kerroin on edelleen varsin pelikelpoinen 2,65. Joukkuetovereista myös Marco Reusin (3,50) ja Mario Götzen (4,30) kertoimet ovat kohdallaan.

Ketään tuskin yllättää, että Cristiano Ronaldon maalikerroin on vain 1,65. Portugalilaisen avausmaalikerroin on 3,15. Portugalilaisen on yksinkertaisesti pakko onnistua, jos Real Madrid haluaa elättää minkäänlaisia jatkohaaveita.

Yhteenveto

Real Madrid todennäköisesti voittaa tämän illan ottelun (kerroin 1,62). Siihen uskoo 74 prosenttia Unibetin vedonlyöjistä. Kumpikin joukkue onnistunee myös maalinteossa (1,44). Dortmundin avausosassa hankkima etumatka taitaa kuitenkin olla madridilaisille liikaa.

Tulosveikkaus: Real Madrid 3-1 Borussia Dortmund (17.00)

Lyö vetoa ottelusta täällä!