Real Madrid-Manchester United: 10 tilastoa


10. Real Madrid ja Manchester United kohtaavat yhdeksättä kertaa keskiviikkoisessa Mestareiden liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa. Real on voittanut otteluista kolme, Man United kaksi. Kotijoukkueen voittokerroin on 1,62.

9. United voitti kuitenkin H-alkulohkon ja on vienyt nimiinsä neljä peräkkäistä kamppailua. Kerroin Unitedin voitolle on 5,50.

8. Joukkueet kohtasivat viimeksi huhtikuussa 2003, jolloin Ronaldo teki hattutempun (video alla) ja Real Madrid jatkoi semifinaaliin. Madridin nykytähden Cristiano Ronaldon hattutemppukerroin on 18,00.

 

7. Tuolloin Real Madrid voitti Unitedin ensimmäisessä osaottelussa kotonaan numeroin 3-1. Ruud van Nistelrooy teki Unitedille tärkeän vierasmaalin. Nykyinen United-kärki Wayne Rooney on tehnyt 12 viime ottelussaan 11 osumaa. Hänen maalikertoimensa on 3,75.

6. United hävisi joulukuun alussa vieraissa CFR Cluj'lle 0-1. Sen jälkeen se on saalistanut kuudesta viime vierasottelustaan kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Sir Alex Fergusonin suojattien kerroin tuplamahdollisuuskohteessa on 4,05.

5. Karim Benzema teki Los Blancosin avausmaalin, kun joukkue kukisti sunnuntaina Sevillan kotonaan 4-1. Se oli neljäs kerta tällä kaudella, kun Benzema tekee ottelun ensimmäisen maalin. Hyökkääjän avausmaalikerroin on keskiviikkona 5,75.

4. United on pelannut 43 ottelua espanjalaisseuroja vastaan. Niistä kamppailuista se on voittanut 11 ja hävinnyt 15. Tasapelin kerroin on 4,00.

3. Madridin keskikenttämies Xabi Alonso pelasi Liverpool-aikanaan seitsemän ottelua Unitedia vastaan ja sai kolme keltaista korttia. Kerroin sille, että Alonso saa keskiviikkona varoituksen, on 2,55.

2. Ronaldo (27 laukausta kuudessa ottelussa) on laukonut maalia kohti useammin kuin kukaan muu tämän kauden Mestarien liigassa. Ronaldon avausmaalikerroin on 4,20.

1. Robin van Persie on pelannut tällä kaudella europelejä 287 minuuttia ja liikkunut otteluissa 35 838 metriä. Hän on saanut vaivanpalkaksi kolme maalia, eli maalin jokaista 11 946 metriä kohden. Hollantilaisen maalikerroin on 3,00.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä.