Schalke-Real Madrid: 10 tilastoa


10. Schalke ja Real Madrid eivät ole koskaan kohdanneet eurokilpailuissa. Muita saksalaisseuroja vastaan Madridin saldo on 21 voittoa, yhdeksän tasapeliä, 20 tappiota. Keskiviikkona Real Madridin voiton kerroin on 1,45.

9. Real on siis voittanut saksalaisvastustajan 21 kertaa, mutta vain yksi näistä voitoista on tullut Saksassa (Bayer Leverkusen vuonna 2000). Tuplamahdollisuuskohteessa Schalken voiton tai tasapelin kerroin on 2,85.

8. Schalken perjantainen maaliton tasapeli Mainzia vastaan katkaisi joukkueen neljän ottelun voittoputken Bundesliigassa. Se oli Kuninkaansinisten kauden jaetusti paras jakso. Schalken voiton kerroin on 7,20.

7. Real Madrid on puolestaan voittanut 26:sta edellisestä ottelustaan 22 ja pelannut loput neljä tasan. Viimeksi Real Madrid hävisi lokakuussa Barcelonan vieraana 1-2. Kerroin sille, että Los Blancos voittaa kummankin puoliajan, on 2,06.

Kooste syyskuulta 2000, jolloin Zinedine Zidanen Real Madrid voitti Bayer Leverkusenin 3-2. Voitto on edelleen Real Madridin ainoa voitto saksalaisjoukkueesta vieraskentällä.

6. Schalke on pitänyt maalinsa puhtaana neljässä viidestä edellisestä kotiottelustaan. Tänään kotijoukkueen nollapelikerroin on 8,50.

5. Cristiano Ronaldo nousee tämän kauden Mestarien liigan maalipörssin kärkeen, jos hän tekee tänän kaksi maalia. Yhdeksän euromaalia tällä kaudella tehneen portugalilaislaiturin avausmaalikerroin on 3,50.

4. Ronaldo ja Angel Di Maria ovat laukoneet yhteensä 46 kertaa tämän kauden euro-otteluissa. Schalken Julian Draxlerin ja Adam Szalain yhteenlaskettu lukema on vain 20 laukausta. Madridin onnistuminen maalinteossa yli 2,5 kertaa antaa kertoimen 2,33.

3. Madrid on päästänyt tämän vuoden 14:ssä ottelussaan vain kolme maalia. Sillä on allaan kaksi peräkkäistä 3-0-voittoa. Schalkea vastaan Realin 3-0-voiton kerroin on 11,00.

2. Julian Draxler on kolmella maalillaan Schalken tämän kauden paras maalintekijä Mestarien liigassa. Keskiviikkona Draxlerin maalikerroin on 5,75.

1. Gareth Bale on tehnyt Real Madridille 12 maalia 22:ssa ottelussa. Viidessä viime ottelussaan walesilainen on osunut kolmesti. Kerroin sille, että laituri tekee ottelun viimeisen maalin, on 5,25.

Lyö vetoa ottelusta täällä!