Shefki: ”Real Madrid menee loppuun asti”


Mestarien liigan välierät jatkuvat tänään samalla teemalla kuin eilenkin; saksalainen joukkue isännöi espanjalaista joukkuetta. Vastakkain Saksassa siis Borussia Dortmund ja kuninkaallinen Real Madrid. Unibetin jalkapallolähettiläs Shefki Kuqi pitää välieriä Realille vain välietappina.

Dortmund on liitänyt tämän kauden Mestarien liigassa ilman ensimmäistäkään tappiota. Kuqin mukaan saksalaisryhmä pelillinen ilme on heijastellut kuitenkin laskusuhdanteen merkkejä.

– Dortmund tiputti Malagan puolivälierissä, mutta vain rimaa hipoen. Heidän pitäisi pystyä parantamaan peliään Realia vastaan ja siihen minä en usko, paaluttaa Shefki.

Real Madridin 24 edellistä vierailua Saksaan ovat tuottaneet Mestarien liigassa vain yhden voiton. Viime vuonna espanjalaisjätti tippui Mestarien liigassa juurikin välierävaiheessa.

– Tänä vuonna Madridin tilanne on erilainen. Kotoinen liiga menee Barcelonalle ja Realilla on lyödä Mestarien liigaan aivan erilainen lataus päälle.

– Tuota latausta ei todellakaan vähennä se fakta, että heillä on päävalmentajanaan Jose Mourinho. Hän tietää tasan tarkkaan, millaiseen henkiseen tilaan hän ohjaa pelaajansa, Shefki hehkuttaa.

Shefkin mukaan Realin menestyksekkäälle keväälle kylvettiin siemen jo neljännesvälierissä Manchester Unitedia vastaan.

– Sanoin neljännesvälierävaiheessa, kun Real ja ManU kohtasivat, että kyseisen parin voittaja hoitaa koko liigan tänä keväänä. Allekirjoitan edelleen saman fiiliksen ja uskon, että Real Madrid nostaa pyttyä ilmaan Wembleyllä toukokuussa.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!