Suomalaiset: Real Madrid ylivoimainen Mestarien liigan finaalissa


Lauantaina pelattavassa Mestarien liigan finaalissa on vain yksi suosikki - ainakin mikäli on uskominen suomalaisiin vedonlyöjiin. Vain noin yksi kymmenestä antaa Atletico Madridille voittomahdollisuuden. Myös maailmalla uskotaan Madridin valkoisten juhliin.

Suomalaisvedonlyöjistä peräti 92 prosenttia uskoo, että Real Madrid on tämän kauden Mestarien liigan voittaja. Suoraan Realin voittoon 90 minuutin jälkeen uskoo 77 prosenttia suomalaisvedonlyöjistä.

Myös kansainvälisessä vertailussa 92 prosenttia vedonlyöjistä veikkaa ”Los blancosin” vievän lauantain finaalin. Ruotsalaiset ovat pohjoismaista skeptisimpiä Realin suhteen: heistä ”vain” 89 prosenttia luottaa Cristiano Ronaldoon ja kumppaneihin.

Viime viikonloppuna Espanjan mestaruutta juhlinut Atletico Madrid on vedonlyöjien silmissä jäänyt auttamatta altavastaajan rooliin. Diego Simeonen valmentaman Atleticon tuplamestaruuteen uskoo vain 8 prosenttia suomalaisista ja kansainvälisistä vedonlyöjistä.

Unibetin kerroin Realin suoraan voittoon 90 minuutin jälkeen on 1,97. Kerroin sille, että Real nostaa illan päätteeksi seurajalkapallon himotuimman pokaalin, on 1,48.

Unibetin kertoimet lauantain Mestarien liigan finaaliin:

1X2

Real Madrid 1,97
X 3,45
Atletico Madrid 4,20

Voittaa Mestarien liigan

Real Madrid 1,48
Atletico Madrid 2,60