Allsvenskan: Boråsissa huippuottelu


IFK Göteborg on ottanut kauden kahdesta ensimmäisestä kamppailustaan täydet pisteet. Änglarnalla on kuitenkin ollut usein vaikeuksia vieraskentällä Boråsissa Elfsborgia vastaan.

Elfsborg puolestaan on aloittanut kahdella tasapelillä. Kotiavaus AIK:ta vastaan päättyi 2-2, vieraskentällä Halmstadia vastaan lopputulos oli 1-1.

Kahden kierroksen jälkeen IFK:n maaliero on 5-0. Joukkue on mukana myös Ruotsin cupin semifinaalissa, joten kausi ei olisi voinut alkaa paremmin. Puolustuspeli näyttää todella hyvältä. Myös maaleja ja tekopaikkoja syntyy, vaikka hyökkääjä Tobias Hysén ei olekaan vielä päässyt vauhtiin. Pitkäaikaispotilas Linus Augustinsson on sivussa vielä hyvän tovin, joten avauskokoonpanoon tuskin tulee muutoksia ennen illan ottelua.

Elfsborgilla on joitakin huolia. Joackim Jörgensen on pelikiellossa. Loukkaantumisiakin on edelleen, mutta Jon Jönssonin ja Tom Söderbergin paluut tuovat helpotusta sille rintamalle. Hyökkääjä James Keene on aloittanut ryminällä ampumalla kolme maalia kahteen ensimmäiseen otteluun.

Kertoimet: Elfsborg - IFK Göteborg

1. 2,15
X.
3,30
2.
3,40

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!