Allsvenskan: Djurgården tavoittelee avausvoittoa uudella areenallaan


Djurgården 4,35, tasapeli 3,50, Helsingborg 1,82.

Djurgården ei ole vielä pystynyt voittoon uudella kotistadionillaan Tele2 Arenalla. Tilanne ei näytä nytkään mukavalta, sillä maanantaina vierailulle tulee viimeksi viime syyskuussa vierasottelun hävinnyt sarjakärki Helsingborg.

HIF on nytkin kolmen ottelun voittoputkessa, ja sinipunaisten kaula sarjakärjessä on viiden pisteen suuruinen. Walid Atta on tosin pelikiellossa miehen korttitilin täytyttyä IFK Göteborgia vastaan. Isku on kova, sillä May Mahlangu potee pitkäaikaista loukkaantumista. Attan korvaajasta ei ole vielä selvyyttä, mutta esimerkiksi nuori Rasmus Lindgren saattaa saada tilaisuuden. Uusi hankinta Ema Boateng on myös käytettävissä. Onkin mielenkiintoista nähdä, pääseekö hän tekemään debyyttinsä.

Sarjassa sijalla 12 oleva Djurgården on parantanut otteitaan surkean kevään jälkeen. Tukholmalaisseura on kuitenkin kolmen ottelun voitottomassa putkessa. DIF on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin muut häntäpään joukkueet, ja siniraidat tarjoavatkin kovan haasteen Helsingborgille. Viime kaudella Erton Fejzullahun hattutemppu siivitti Eläintarhan 3-1-voittoon vastaavassa ottelussa. Poissaolot kuitenkin vaivaavat isäntiäkin, sillä keskikentän keskustan Andreas Johansson ja Daniel Amartey ovat sivussa. Jesper Arvidsson ja Vytaytas Andiuskevicius ovat sen sijaan jälleen käytettävissä.

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!