Allsvenskan: Elfsborg suosikki Åtvidabergiä vastaan


Åtvidaberg pääsee hyvävireisenä Boråsiin. Toisaalta myös Elfsborgilla on voitto alla.

Åtvidaberg palasi maajoukkuetauolta hurjalla ryminällä. Joukkue on voittanut kolmesti putkeen, mutta Elfsborg on huomattavasti edellisiä otteluita kovempi testi. Häcken-, Syrianska- ja Brommapojkarna-voittoja ei voi väheksyä, mutta kyse ei suinkaan ole Allsvenskanin kärkiryhmistä. Brommapojkarna ja Syrianska ovat häntäpään joukkueita, ja Häckenin ja Elfsborginkin väliin mahtuu tasoeroa.

Myös Elfsborg nappasi viime kierroksella selvän voiton, kun Syrianska jäi pahasti jalkojen alle. Maajoukkuetauolta Elfsborg palasi kankeasti, joten 5-1-voitto tuli hyvään saumaan. Ottelun kaikki maalit syntyivät toisella jaksolla. Kentän ulkopuolella puhutaan paljon Anders Svenssonin jatkosta tai lähdöstä kauden päätteeksi. Seura avasi kuitenkin ovet ikonilleen, kun tämän mahdollinen lähtö nousi spekulaatioihin. Elfsborg teki Svenssonille tarjouksen jatkosopimuksesta. Keskikenttäpelaaja on kuitenkin edelleen loukkaantunut eikä pelaa tänään.

Elfsborg on selkeä suosikki kertoimella 1,45. Kerroinasettelu on perusteltu, vaikka Elfsborgilla onkin ollut vaikeuksia viime aikoina. Tasapeli Gefleä vastaan ei ollut mikään huippusuoritus. Syrianskalle annettu selkäsauna kitkerän Malmö-tappion jälkeen osoitti kuitenkin, että joukkue ryhdistäytyy tarvittaessa nopeasti. Elfsborg näytti, miksi se on sarjassa kolmantena. Åtvidaberg on hyvässä vireessä, mutta vastustajat eivät ole olleet Elfsborgin tasoa. Ottelusta tulee tasaisempi kuin kertoimet antavat ymmärtää, mutta pisteet jäävät Boråsiin.

Kertoimet: Elfsborg - Åtvidaberg

1. 1,45
X. 4,25
2. 7,25

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!

Spela med Unibet på dagens Allsvenska matcher.