Allsvenskan: Häcken aloittaa vieraskiertueensa Halmstadista


Allsvenskanin jaetulla jumbosijalla rämpivän Halmstadin tilanne on tukala. Tänään vastassa on BK Häcken, joka aloittaa kolmen vierasottelun putkensa.

Halmstadin paluu Allsvenskaniin ei ole mennyt toiveiden mukaisesti. 12 ottelun jälkeen HBK jakaa Syrianskan kanssa jubmosijan. Tänään vastaan asettuu Häcken, joka tulee otteluun sisuuntuneena hävittyään kaksi peräkkäistä kotiottelua. Ottelu on Halmstadille tärkeä, sillä seuraavalla kierroksella joukkue kohtaa juuri Syrianskan. Voitto Häckenistä antaisi etulyöntiaseman siihen kamppailuun.

Häcken tarvitsisi myös pisteitä vieraskiertueensa alkajaisiksi. Hisingenin ylpeys on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja kolme viidestä edellisestä kamppailustaan. Sunnuntain ottelu on etukäteen ajateltuna Häckenin vieraskiertueen leppoisin, sillä seuraavat etapit ovat vierasottelut Malmöä ja AIK:ta vastaan. Halmstadin olisi kaaduttava, tai vaarana on, että sarjasijoitus kärsii pahasti.

Häcken on kuitenkin saanut toistaiseksi vieraskentiltä vain yhden voiton ja yhden tasapelin. Toisaalta joukkue on osoittanut pärjäävänsä hyvin heikompia joukkueita vastaan. Halmstad on puolestaan voittanut kotonaan vain kerran. Muuten kotisaldo näyttää kolmea tasapeliä ja yhtä tappiota.

Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille, ja etukäteisarvioissa Häcken on suosikki. Halmstad ylsi viime kierroksella Brommapojkarnaa vastaan vain tasapeliin, vaikkakin vieraskentällä. Häcken hävisi viimeksi kotonaan Åtvidabergille 0-2. Odotettavissa on tasainen ottelu, joka voi kääntyä kummalle tahansa.

Kertoimet: Halmstad - BK Häcken

1. 3,50
X.
3,25
2.
2,10

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!