Allsvenskan: Helsingborg selkeä suosikki Österiä vastaan


Helsingborg on pelannut aivan eri tavalla maajoukkuetauon jälkeen kuin ennen sitä - eikä hyvässä mielessä. Österiä vastaan skoonelaisilla on hyvä tilaisuus palata voittojen tielle.

Ennen maajoukkuetaukoa Helsingborg jyräsi kuin juna. Sen jälkeen tilanne on ollut aivan erilainen. Kolmesta tauon jälkeisestä ottelustaan Helsingborg on hankkinut vain kaksi pistettä ja tehnyt kolme maalia. Osasyy on loukkaantumisissa ja pelikielloissa, jotka eivät valitettavasti hellitä tänäänkään. Ardian Gashi ja Mattias Lindström ovat pelikiellossa.

Helsingborg on pelannut vasta 14 ottelua, eli kaksi peliä vähemmän kuin muut kärkijoukkueet. Voitto Österistä nostaisi HIF:n ohi AIK:n ja IFK Göteborgin ja sarjan kakkostilalle. Sarjakärki Malmö FF olisi edelleen pisteen edellä.

Öster on pelannut tauon jälkeen neljä ottelua ja napannut niistä kaksi pistettä. Kaksi otteluista on päättynyt tasan, kaksi tappioon. Viime kierroksella Öster pelasi Mjällbyä vastaan vieraissa 1-1-tasapelin. Sarjassa joukkue on sijalla 13. Öster on saalistanut koko kaudella vain kolme vieraspistettä. Ne ovat tulleet tasapeleillä, loput vierasottelunsa joukkue on hävinnyt. Tänäänkään vierasvoittoa tuskin nähdään.

Kertoimet: Helsingborg - Öster

1. 1,32
X. 4,90
2. 8,50

Lyö vetoa ottelusta täällä!