Allsvenskan: Kalmar haastaa Mjällbyn


Kalmar nappasi pisteen edellisestä ottelustaan IFK Norrköpingiä vastaan. Tänään edessä on taas vaikea ottelu. Mjällby pelasi vahvasti ennen maajoukkuetaukoa, ja illan kamppailussa onkin kuuden pisteen ottelun aineksia.

Siitä ei ole kahta kysymystäkään, etteikö Mjällby osaisi tehdä maaleja. Ennen maajoukkuetaukoa joukkue murskasi Halmstadin kotonaan 5-1. Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Mjällby viettää murskajaisia kotikentällään. Brommapojkarna kaatui aiemmin Strandvallenilla 4-2, Syrianska puolestaan 4-1. Mjällby on tehnyt Helsingborgin jälkeen eniten maaleja Allsvenskanissa. Tässä taulukossa alempana olevista vain Elfsborg on edes jotakuinkin lähellä. Se on tehnyt kaksi maalia vähemmän kuin Mjällby.

Illan vastustaja Kalmar on vain kaksi pistettä Mjällbyä jäljessä, vaikkakin ottelun enemmän pelanneena. Illan kuuden pisteen ottelu on siis tärkeä molemmille joukkueille, sillä voitto nostaa lähes kärkikahinoihin. Kalmar on viime aikoina pelannut ailahtelevasti. Alla on Norrköping-tasapeli, mutta KFF olisi yhtä hyvin voinut myös hävitä ottelun. Ennen taukoa joukkue nappasi kaksi voittoa, pelasi yhden tasapelin ja hävisi kahdesti.

Mjällby on joukkueista kuumempi, vaikka Kalmar onkin saanut jo yhden ottelun alle tauon jälkeen. Mjällby on kuitenkin hävinnyt kotonaan vain kerran, ensimmäisellä sarjakierroksella Norrköpingiä vastaan. Vaarallisen Kristian Haynesin johdolla Mjällby lienee Kalmaria vahvempi kotikentällään.

Kertoimet: Mjällby - Kalmar

1. 2,25
X. 3,25
2. 3,20

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!