Allsvenskan: kovavireinen Djurgården piipahtaa Mjällbyn vieraana


Mjällby tavoittelee edelleen ensimmäistä voittoaan maajoukkuetauon jälkeen. Sunnuntain vastustaja Djurgården on kuitenkin saanut suuntansa kääntymään, joten kotijoukkueelle on Sölvesborgissa luvassa vaikea työpäivä.

Djurgårdenin kammottava alkukausi on jo pelkkä muisto. Tukholmalaiset vilkuilevat jo sarjataulukon ylemmälle puoliskolle, ja Mjällbyllä tulee olemaan kotonaankin vaikeuksia DIF:n kukistamisessa. Djurgården on sarjassa sijalla 11. Edellä olevaan IFK Norrköpingiin on matkaa kaksi pistettä. Mjällbyllä on kasassa 21 pistettä, eli viisi enemmän kuin Djurgårdenilla.

Odotettavissa on joka tapauksessa tasainen ottelu. Kauden avauskierroksen jälkeen Mjällby on hävinnyt kotonaan vain kerran, joten Djurgårdenillakaan ei ole syytä lähteä soitellen sotaan. Östermalmin ylpeys on kuitenkin joukkueista paremmassa vireessä. Viimeksi se nappasi 2-0-kotivoiton Österistä ja edellinen tappio on toukokuun alusta.

Kummankin joukkueen voiton kerroin on 2,65, mikä kertoo tasaisista ennakkoasetelmista. Tasapeli ei ole kaukana, mutta viime aikojen otteet huomioiden Djurgården on nostettava hiuksenhienosti ennakkosuosikiksi.

Kertoimet: Mjällby - Djurgården

1. 2,65
X. 3,20
2. 2,65

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!