Allsvenskan: Malmö vieraissakin liian vahva Syrianskalle


Malmö FF vierailee torstaina häntäpään Syrianskan vieraana. Kotijoukkue on voittanut viimeksi 22. huhtikuuta, joten ottelun ennakkosuosikin nimi on selvillä.

Malmö aloitti kauden hienosti. Tuloksia tuli, vaikka pelillisesti kaikki ottelut eivät olleet huippusuorituksia. MFF onkin roikkunut koko ajan kärjen tahdissa. Ennen maajoukkuetaukoa taivaansinisille sattui kuitenkin vaikea jakso; ensin Malmö hävisi Djurgårdenille 2-3 ja pelasi sen jälkeen kaksi tasapeliä. Maajoukkuetauon alkajaisiksi Malmö sentään voitti Brommapojkarnan vieraissa 3-1, ja visiitti Södertäljeen on hyvä mahdollisuus aloittaa voittoputki.

Malmö on hävinnyt toistaiseksi vain kaksi vierasottelua ja napannut tien päällä kolme voittoa sekä kaksi tasapelipistettä. Syrianska ei todellakaan ole vakuuttanut edes kotikentällään, joten kolme pistettä pakataan todennäköisesti tänäänkin Skooneen lähtevään bussiin. Syrianskan saldo kuudesta kotiottelusta on voitto, tasapeli ja neljä tappiota. Malmö-kamppailu on joukkueelle kolmas peräkkäinen kotiottelu, eikä kukaan varmasti ole tyytyväinen, jos kotiputken pistesaldo jää yhteen.

Niin on kuitenkin käymässä, sillä vierasvoitto on todennäköisin lopputulos. Syrianska on tehnyt tällä kaudella vasta kahdeksan maalia, ja Malmö on yksi sarjan vähiten maaleja päästäneistä ryhmistä. On vaikea uskoa, että Syrianskasta olisi rikkomaan trendiä. Varoituksen sana on silti paikallaan, sillä Malmö on monissa otteluissa näyttänyt epävarmalta. MFF:ää ei aina uskoisi sarjan kärkijoukkueeksi.

Kertoimet: Syrianska FC - Malmö FF

1. 4,50
X. 3,70
2. 1,70

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!