Allsvenskan: Norrköpingissä tärkeä keskikastin vääntö


Keskikastin IFK Norrköping ja Mjällby mittelevät maanantaina tärkeistä pisteistä. Kärkitaistoon kummallakaan tuskin on asiaa, mutta voitto antaisi hengitystilaa häntäpään taisteluita ajatellen.

Joukkeita erottaa sarjataulukossa vain kolme pistettä. IFK Norrköping on yhdeksäntenä, Mjällby kahdeksantena 25 pisteen saldollaan. Ottelun voittaja luo itselleen tilaa hengittää, sillä kolmella pisteellä sarjassa alapuolella olevat joukkueet jäisivät jo jonkin verran jälkeen. Kärkipäähän kummallakaan joukkueella tuskin enää on eväitä.

Mjällby on pelannut kelvollisen kauden ja yllättänytkin monesti positiivisesti. Seura on ryöstänyt pisteitä muun muassa Helsingborgilta ja Malmöltä sekä antanut selkäsaunat Halmstadille (5-1) ja Syrianskalle (4-1). Mjällby on kuitenkin ollut epätasainen, mikä selittää sarjasijoituksen keskikastissa. Jasmin Sudicin pitkäaikaispoissaolo on lisäksi paha isku. Gbenga Arokoyo ja Craig Henderson ovat puolestaan pelikiellossa. MAIF on voittanut vieraissa vasta kahdesti tällä kaudella. Yhdeksän maalia ampunut Kristian Haynes on kuitenkin alituinen uhka vastustajalle. Neljästä viime ottelustaan Mjällby on pelannut kolme tasan ja voittanut Djurgårdenin kotonaan 2-0.

IFK Norrköpingillä on käytettävissään koko kalusto lukuunottamatta pitkäaikaispotilas James Frempongia. Uusi hankinta Christopher Meneses on esittänyt harjoituksissa lupaavia otteita ja saattaa tehdä debyyttinsä.

Norrköping on neljästä viime ottelustaan voittanut kaksi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt IFK Göteborgille 1-2. Viime aikojen tuloskunnon perusteella IFK on juuri nyt joukkueista vahvempi, joten joukkueet saattavat illan päätteeksi olla sarjassa tasapisteissä.

Kertoimet: IFK Norrköping - Mjällby

1. 1,72
X. 3,65
2. 4,75

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!