Allsvenskan: Öster ja Brommapojkarna pelaavat tärkeistä pisteistä


Öster tavoittelee lauantaina Brommapojkarnaa vastaan ensimmäistä voittoaan kesätauon jälkeen. Brommapojkarna oli edellisellä kierroksella Kalmarissa lähellä kauden ensimmäistä vierasvoittoaan.

Öster on 14 pisteellään Allsvenskanissa sijalla 14. Edelleen ensimmäistä vierasvoittoaan jahtaava Brommapojkarna on tasapisteissä, joten lauantaina jaossa on tärkeitä pisteitä.

Brommapojkarna oli jo lähellä vierasvoittoaan, kun se vieraili edellisellä kierroksella Kalmarissa. Jo ennen Kalmar-ottelua BP oli pelannut kaksi hyvää ottelua. 2-2-tasapeli Kalmaria vastaan oli kuitenkin pettymys, sillä brommalaiset menettivät johtoasemansa kaksi kertaa. Tukholmalaiset ovat kuitenkin matkalla oikeaan suuntaan: ennen Kalmar-tasapeliä Brommapojkarna hävisi hyvällä pelillä samaiselle Kalmarille 0-1 ja voitti upeasti IFK Göteborgin 2-1. Österille ei ole siis luvassa helppoa työsarkaa lauantai-iltapäivänä.

Österin edellinen voitto on toukokuun viimeiseltä päivältä, jolloin sarjanousija kukisti IFK Göteborgin. Joukkueiden samanlaiset asetelmat sarjataulukossa ennakoivat jännittävää ottelua. Öster on suosikki kertoimella 1,80. Kotijoukkueen mahdollisuuksia onkin pidettävä hyvinä, kun huomioidaan Brommapojkarnan vaikeudet vieraskentillä. Toisaalta ÖIS:n kotisaldo ei ole erityisen mairitteleva, joten Brommapojkarnan mahdollisuuksia yltää pisteille ei pidä sivuuttaa. Öster on saanut kaikista pisteistään vain puolet Myresjöhus Arenalla.

Kertoimet: Öster - Brommapojkarna

1. 1,80
X. 3,45
2. 4,50

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!