Allsvenskanissa jumbotaisto


Syrianska on voittanut viimeksi huhtikuun lopussa. Sarjapaikan säilyttäminen näyttää yhä haastavammalta. Perjantain vastustaja Öster on ottanut kolmesta viime ottelustaan viisi pistettä.

Nousijajoukkue Öster on toisin sanoen matkalla putoamiskamppailussa oikeaan suuntaan. Ennen vierasvoittoa Häckenistä ÖIS pelasi maalittomat tasapelit Brommapojkarnaa ja Mjällbyä vastaan.

Syrianskan kuiva kausi vain jatkuu. 27. huhtikuuta joukkue juhli voittoa Djurgårdenista, mutta sen jälkeen juhlanaihetta ei ole ollut. Takana on tälläkin hetkellä kaksi peräkkäistä tappiota IFK Göteborgille ja Kalmarille. Ennen näitä tappioita pelattu tasapeli Halmstadin kanssa on laiha lohtu. Ennen Halmstad-tasapeliä edellinen piste tulikin 28. toukokuuta, jolloin Syrianskan kanssa tasapeliin jäi Gefle.

Österillä on edelleen ongelmia maalinteon kanssa, mutta Syrianskasta poiketen puolustus toimii varsin hyvin. 25 päästettyä maalia on Allsvenskanin keskitason lukema. Öster voitti myös joukkueiden edellisen kohtaamisen, jota Syrianska isännöi huhtikuun puolivälissä.

Syrianskan tilanne on käytännössä taputeltu, ellei se ala pian - esimerkiksi tänään - napsia täysiä pistepotteja. Öster nousisi voitolla sijalta 13 jakamaan Geflen kanssa kymmenettä sijaa. Ottelun päättyminen jommankumman voittoon toisi joka tapauksessa säpinää putoamis- ja karsintaviivojen tuntumaan.

Kertoimet: Öster - Syrianska

1. 1,90
X.
3,50
2.
4,00

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!