Allsvenskanissa Smålandin derbyAllsvenskan alkaa kääntyä loppusuoralle, ja taistelu käy kuumana kummassakin päässä sarjataulukkoa. Östers IF tarvitsee kipeästi pisteitä, ja valmentaja Andreas Thomsson toivoo suojattiensa ottavan revanssin paikallisvastustaja Kalmar FF:stä. "Meidän on pelattava paljon paremmin kuin ensimmäisessä derbyssä", luotsi sanoo Österin verkkosivuilla.

Allsvenskan-kautta on jäljellä enää kuusi kierrosta. Nousijajoukkue Öster on juuri karsintaviivan paremmalla puolella. Halmstads BK ja Brommapojkarna hengittävät kiihkeästi niskaan. Eroa on vain piste. Tiistaina Öster saa vieraakseen sarjassa kuudentena olevan Kalmarin. Isäntien pistetarve on kova.

Toukokuun lopussa Kalmar vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen maalein 3-1. Öster hävisi viime kierroksella tärkeän Halmstad-ottelun. Thomsson odottaa tänään nopeasti palloa liikuttavaa kotijoukkuetta.

"Meidän on oltava nopeita suunnanmuutoksissa, mutta emme voi olla vain niiden varassa. Meidän täytyy myös pystyä viemään peliä ja pitämään tempo korkeana. Yhden pelaajien pallokosketusten määrää on vähennettävä. Silloin olemme parhaimmillamme", Thomsson pohtii seuran verkkosivuilla.

Kotijoukkue tarvitseekin hyvän esityksen - Kalmar on nimittäin hävinnyt viimeksi Malmölle elokuun puolivälissä.

Kertoimet: Östers IF – Kalmar FF

1. 2.30
X. 3.25
2. 3.15

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!