Arsenal-Chelsea: 10 tilastoa


10. Arsenal on voittanut Liigacupin neljännen kierroksen ottelunsa 11 kertaa peräkkäin. Tiistaina Gunners on niukka suosikki kertoimella 2,55.

9. Chelsea on vienyt kaksikon kolme edellistä Liigacup-kohtaamista. Vierasvoiton kerroin on 2,70.

8. Rangaistuspotkukilpailut poislukien Chelsea on hävinnyt 13 edellisestä cup-vierasottelustaan vain yhden. Viisi näistä otteluista on päättynyt tasan. Chelsean jatkoonmenon kerroin on 1,90.

7. Arsenal hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa Aston Villalle. Sen jälkeen Gunners on hävinnyt vain Borussia Dortmundille. Tykkimiesten jatkopaikan kerroin on 1,85.

6. Arsenal ei ole onnistunut pitämään nollaa kertaakaan kymmenessä edellisessä Liigacupin ottelussaan. Kerroin sille, että Chelsea tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 3,50.

5. Arsenal on tehnyt 15 maalia neljässä edellisessä Liigacup-ottelussaan. Kerroin pohjoislontoolaisten onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 3,33.

4. Chelsea voitti Arsenalin 2-1 kummassakin viime kauden Valioliiga-kohtaamisessa. Bluesin 2-1-voiton kerroin on tiistaina 10,00.

3. Juan Mata teki maalin kummassakin ottelussa. Espanjalaisen avausmaalikerroin on tiistaina 8,50.

2. Myös Fernando Torres osui Emirates Stadiumilla vuosi sitten syyskuussa. Hyökkääjä teki myös tänä viikonloppuna voittomaalin Manchester Cityn verkkoon. Torresin maalikerroin on 3,20.

Tässä Torresin voittomaali sunnuntain City-ottelusta:

1. Arsenalin keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey on tehnyt tämän kauden 13 ottelussaan yhdeksän maalia. Walesilaisen avausmaalikerroin on 8,50.

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!