Arsenal-Liverpool: 10 tilastoa


10. Arsenalin ja Liverpoolin välisestä 12:sta FA Cup -ottelusta Arsenal on voittanut seitsemän. Kotijoukkueen voittokerroin on 2,60.

9. Liverpool on voittanut vain yhden joukkueiden kahdeksasta edellisestä FA Cup -kohtaamisesta. Vierasvoiton kerroin on 2,70.

8. Kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta kolme on päättynyt tasan. Tasapelin kerroin on 3,40.

7. Arsenal on hävinnyt vain yhden 36:sta edellisestä FA Cupin kotiottelustaan. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,47.

6. Liverpool on edennyt FA Cupin viidennelle kierrokselle kuudesti kahdeksalla viime yrittämällä. Liverpoolin tuplamahdollisuuskerroin on 1,50.

5. Arsenal ei ole vielä päästänyt maalia tämän kauden FA Cupissa. Kotonaan se on pitänyt maalinsa puhtaana 11 kertaa 12:ssa viime ottelussaan. Isäntien nollapelin kerroin on 3,90.

4. Santi Cazorla on tehnyt maalin Arsenalin tämän kauden kummassakin FA Cup -ottelussa. Marraskuussa hän teki avausmaalin, kun Arsenal voitti Liverpoolin Valioliigassa 2-0. Espanjalaisen avausmaalikerroin on 10,00.

Cazorlan maali kolmannella kierroksella Tottenhamia vastaan: 

3. Viime viikonloppuna Liverpool voitti Arsenalin kotonaan Valioliiga-ottelussa 5-1. Tänään Liverpoolin 5-1-voiton kerroin on 110,00.

2. Raheem Sterling teki ottelussa kaksi maalia. Tänään kerroin laiturin kahden tai useamman maalin illalle on 25,00.

1. Daniel Sturridge on tehnyt maalin kahdeksassa viime ottelussaan Liverpool-paidassa. Englannin maajoukkuehyökkääjän maalikerroin on 2,55.

Lyö vetoa ottelusta täällä!