Bayern München-Arsenal: 10 avaintilastoa


10. Edellisellä kierroksella Arsenal voitti Bayern Münchenin kotikentällään 2-0. Voitto oli Arsenalille seurahistorian kolmas saksalaista joukkuetta vastaan (3-2-4). Keskiviikkona Arsenalin voittokerroin on 7,50.

9. Arsenalin hyökkääjä Olivier Giroud teki edellisessä kohtaamisessa ottelun avausosuman. Giroud aloitti maalinteon myös Arsenalin ainoassa vierasvoitossa Bayernista vuonna 2013. Giroudin avausmaalikerroin on 10,00.

8. Bayernista tulisi voitolla ensimmäinen joukkue, joka on voittanut Arsenalin Mestarien liigassa viisi kertaa. Kotivoiton kerroin on 1,40.

7. Bayern on voittanut neljästä viime ottelustaan vain kaksi. Ennen sitä Josep Guardiolan miehistö voitti 12 ottelua peräkkäin. Tasapelin kerroin on 5,40.

6. Bayern ei ole koskaan hävinnyt kahdesti saman kauden aikana samalle englantilaisjoukkueelle. Tuplamahdollisuusvedon vaihtoehto X2 antaa kertoimen 3,15.

5. Thomas Müller on tehnyt eurokentillä 30 maalia Bayernille. Seuraava euromaali nostaa Müllerin toiseksi Bayernin kaikkien aikojen euromaalipörssissä, jota johtaa 69 kertaa eurokentillä osunut Gerd Müller. Kerroin Müllerin maalille Arsenalia vastaan on 2,17.

4. Bayernin 17 edellisestä kotiottelusta Mestarien liigassa 16 on päättynyt isäntien voittoon. Ainoa tappio tällä ajanjaksolla tuli Manchester Citylle lukemin 2-3. Arsenalin 3-2-voiton kerroin on 66,00.

3. Arsenalin Laurent Koscielny on tehnyt maalin kahdessa edellisessä ottelussaan. Ennen tätä hän oli tehnyt yhteensä vain kaksi maalia vuoden 2015 puolella. Kerroin sille, että ranskalaispuolustaja tekee Bayernia vastaan maalin päällään, on 21,00.

2. Molemmat joukkueet ovat tehneet maalin vain yhdessä Arsenalin kuudesta edellisestä ottelusta. Keskiviikkona kerroin molempien joukkueiden onnistumiselle maalinteossa on 1,76.

1. Bayernin ja Puolan maajoukkueen hyökkääjä Robert Lewandowski on iskenyt tällä kaudella 23 maalia 20 ottelussaan seura- ja maajoukkue mukaanlukien. Viidessä viime ottelussaan Lewandowski on kuitenkin osunut vain kerran. Kerroin Lewan maalittomalle illalle on 1,80.