Bournemouth-Liverpool: 10 tilastoa


10. Bournemouth ja Liverpool ovat kohdanneet vain neljästi aiemmin. Kaikki ottelut ovat FA Cupia, jossa joukkueet ovat kahdesti joutuneet uusintaotteluun. Kerroin sille, että ensimmäinen ottelu päättyy tälläkin kertaa tasan, on 4,75.

9. Viimeksi joukkueet kohtasivat tammikuussa 1968, jolloin Liverpool voitti Bournemouthin kotonaan 4-1 54 075 katsojan edessä. Tony Hateley teki ottelun avausmaalin. Tänään 4-1-kotivoiton kerroin on 17,00.

8. Kyseessä oli uusintaottelu. Ensimmäisessä kohtaamisessa Bournemouth oli yltänyt pääsarjajoukkuetta vastaan 0-0-kotitasapeliin. Tällä kaudella kumpikaan joukkue ei ole pelannut maalitonta tasapeliä. Lauantaina moisen tapahtuman kerroin on 18,00.

7. Bournemouth on voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden (yksi voitto, kolme tasapeliä, yksi tappio). Kotonaan Bournemouth on kuitenkin kolmen ottelun tappiottomassa putkessa. Kotivoiton kerroin on 8,50.

6. Bournemouth pelasi viime viikonloppuna 1-1-tasapelin Watfordia vastaan. Lewis Grabban teki ottelussa kauden 11. maalinsa 26. ottelussaan. Grabbanin maalikerroin Liverpoolia vastaan on 3,75.

5. 2-2-tasapeli Aston Villaa vastaan katkaisi Liverpoolin kolmen ottelun voittoputken. Pool on kuitenkin hävinnyt kymmenestä viime ottelustaan vain kaksi. Vierasvoiton kerroin on 1,35.

Kooste Bournemouthin 4-1-voitosta Burtonista FA Cupin kolmannella kierroksella:

4. Daniel Sturridge teki Villaa vastaan kolmannen maalinsa yhtä moneen otteluun. Sturridge on ampunut tällä kaudella 13 osumaa. Englannin maajoukkuemiehen avausmaalikerroin on 4,10.

3. Liverpool on hävinnyt kuudesta viime vierasottelustaan neljä. Tuplamahdollisuuskohteessa Bournemouthin voiton tai tasapelin kerroin on 3,05.

2. Bournemouthin kolmannen kierroksen Burton-voitossa Brett Pitman teki sekä Cherriesin ensimmäisen että viimeisen osuman. Kauden 27 ottelussaan seitsemän maalia tehneen Pitmanin maalikerroin on 4,25.

1. Liverpool on tehnyt avausmaalin viidesti kuudessa viime vierasottelussaan. Kerroin sille, että Liverpool osuu myös Bournemouthia vastaan ensin, on 1,28.

Lyö vetoa ottelusta täällä!