Chelsea-Manchester United: 10 tilastoa


10. Chelsea ja Manchester United kohtaavat 13. kerran FA Cupissa. Puolivälierien avausosa päättyi 2-2. Maanantaina varsinaisen peliajan päättyminen tasan antaa kertoimen 3,55.

9. United on voittanut joukkueiden 12 edellisestä FA Cup -yhteenotosta kahdeksan. Unitedin edellisestä Chelsea-voitosta FA Cupissa on kuitenkin aikaa: Red Devils oli vahvempi uusintaottelussa Stamford Bridgellä maaliskuussa 1999. Sir Alex Fergusonin suojattien voittokerroin on 2,80.

8. Dwight Yorke teki tuolloin kaksi maalia Unitedin 2-0-voitossa. United ei ole kertaakaan sen jälkeen voittanut Chelsean vieraana 2-0. Kyseisen lopputuloksen kerroin on 17,00.

7. Chelsea oli vahvempi, kun joukkueet kohtasivat viimeksi Lontoossa. Blues vei Liigacupin ottelun jatkoajan jälkeen maalein 5-4. Chelsea on voittanut Unitedin 45 kertaa. Sinisten voittokerroin on 2,40.

6. Kyseisessä Liigacupin ottelussa keskikenttäpelaaja Ramires ampui Chelsean voittomaalin 116. minuutilla. Tällä kaudella hän on tehnyt Unitedia vastaan jo kolme maalia. Kerroin sille, että brassi tekee tänäänkin ottelun viimeisen maalin, on 15,00.

5. United on voittanut kaksi edellistä otteluaan maalein 1-0. Kerroin sille, että putki venyy maanantaina kolmeen peliin, on 12,50.

4. Chelsea on kuuden tappiottoman kotiottelun putkessa (viisi voittoa ja tasapeli). Chelsean voittokerroin ilman tasapelimahdollisuutta on 1,72.

3. United-hyökkääjä Javier Hernandez ei ole pelannut ensimmäisen osaottelun jälkeen. Siinä ottelussa hän teki ottelun avausmaalin. Kerroin meksikolaisen kauden 17. maalille on maanantaina 3,00.

2. Avausosan jälkeen Chelsea on tehnyt keskimäärin kaksi maalia per ottelu. Kerroin sille, että Chelsea tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 3,10.

1. Sir Alex Ferguson ei ole voittanut FA Cupia yhdeksään vuoteen. United kaatoi finaalissa Millwallin 3-0 vuonna 2004. Unitedin FA Cup -mestaruuden kerroin on 4,00. Hallitsevan mestarin Chelsean kerroin on 4,75.

Lyö vetoa ottelusta täällä!