Chelsea-Sporting: 10 tilastoa


10. Chelsea voitti Sportingin 1-0, kun joukkueet kohtasivat syyskuussa ensimmäistä kertaa kautta aikojen. Nemanja Matic teki Chelsean maalin. Tänään lontoolaisten voittokerroin on 1,72.

9. Lissabonissa jaettiin kahdeksan keltaista korttia. Määrä sivuaa Mestarien liigan tämän kauden ennätystä. Kerroin Chelsean Diego Costan punaiselle kortille on 26,00.

8. Chelsea kärsi lauantaina kauden ensimmäisen tappionsa, kun se kärsi Newcastlessa 1-2-tappion. Chelsea on viimeksi hävinnyt kahdesti peräkkäin maalis-huhtikuun vaihteessa. Sportingin voittokerroin on 5,25.

7. Didier Drogba teki Newcastlea vastaan kauden kuudennen maalinsa. Hyökkääjä on iskenyt jo kolme maalia neljässä viime ottelussaan. Drogban maalikerroin on 2,55.

6. Sporting on neljän ottelun voittoputkessa ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun. Portugalilaiset tarvitsevat voiton varmistaakseen jatkopaikkansa. Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 2,17.

Kooste Chelsean vierasottelusta Schalkea vastaan:

5. Chelsea on laukonut viidessä Mestarien liigan ottelussaan maalia kohti useammin (39 kertaa) kuin mikään muu joukkue. Sporting on laukonut maalia kohti 35 kertaa. Yli 4,5 maalin kerroin on 6,75.

4. Islam Slimani on tehnyt kaksi maalia Mestarien liigassa ja kuusi Portugalin pääsarjassa. Kerroin algerialaisen kahden maalin illalle on 31,00.

3. Diego Costa on kolmen ottelun maalittomassa putkessa. Kuiva kausi on hänen Chelsea-uransa pisin. 11 maalia tällä kaudella ampunut Costa on suosikki ottelun avausmaalin tekijäksi kertoimella 4,10.

2. Sporting on tehnyt vähintään kolme maalia neljässä viime ottelussaan. Yli 1,5 vierasmaalin kerroin on 4,00.

1. Cesc Fabregas on syöttänyt tämän kauden europeleissä kolme maalia, kaikki otteluiden ensimmäisillä puoliajoilla. Kerroin sille, että Chelsea tekee ottelun avausmaalin, on 1,42.

Lyö vetoa ottelusta täällä!