Ed Malyonin Varma: hyökkäävä Crystal Palace kiusaa Bristol Cityä


Championshipissä pelataan täysi kierros. Toisella sarjatasolla alkavat olla kuumat paikat, joten otamme esille yhden suurimmista nousijakandidaateista.

Crystal Palace isännöi Selhurst Parkilla Bristol Cityä. Ian Hollowayn suuri suunnitelma alkaa vihdoin siirtyä kentälle. Huono tammikuu on enää pelkkä muisto, sillä helmikuussa Palace on napannut jo kolme hyvää tulosta.

Seitsemän pistettä yhdeksästä mahdollisesta ottanut Palace (jonka olisi pitänyt voittaa myös Watford) voi olla luottavainen, sillä lauantaina se pesi hyvänä vierasjoukkueena tunnetun Middlesbroughin jopa helpon näköisestä.

Wilfried Zaha laittoi Boroa vastaan kunnon show'n. Viime viikkoina myös Jonny Williams ja Steven Dobble ovat olleet vakuuttavia. Englannin ykköstykki Glenn Murray heiluttaa verkkoja häiriintyneen kovaa tahtia.

Vain Watford on tehnyt tämän kauden Championshipissä enemmän maaleja kuin Crystal Palace. Se on huono merkki viimeistä edellisenä viruvalle Bristolille, jonka puolustus on liigan huonoin.

Sean O'Driscollin alaisuudessa meno on parantunut ja City on voittanut viidestä viime ottelustaan kolme, mutta kaikki voitot irtosivat kotipeleistä. Vieraissa Bristol City on hävinnyt viidesti putkeen ja tehnyt näissä otteluissa vain kaksi maalia.

Holloway kertoi tällä viikolla käyneensä kuumana, kun hänen joukkueensa alkoi istua Boro-ottelussa 1-0-johdon päällä. Manageri ilmoitti haluavansa voittaa isommalla marginaalilla.

"Rohkeutta vaaditaan, kun kausi alkaa kääntyä loppusuoralle. Haluan faniemme ymmärtävän, että vaikka johtaisimme 1-0, haluan voittaa 2-0...tai 3-0...tai 4-0. Olen hyökkäysvoittoinen valmentaja."

Tilastot puhuvat jo valmiiksi isäntien puolesta ja odotettavissa on selkeä voitto Kotkille. Uskomme, että Palace voittaa yhden maalin takamatkaltakin. Kerroin on 2,55.

Paras veto: Crystal Palace voittaa Bristol Cityn (ottelun alkutilanne 0-1), kerroin 2,55

Lyö vetoa Championshipistä täällä!