Ed Malyonin Varma: kumpikin joukkue tekee maalin Copa Libertadoresissa


Copa Libertadoresin pudotuspelikierros jatkuu yöllä. Luvassa on kiinnostavia otteluita ja isoja nimiä jää lohkovaiheen ulkopuolelle.

Defensor Sporting isännöi Olimpiaa kahden viime kausien Libertadoresin vakionimen kohtaamisessa.

Uruguaylainen Defensor pelasi hyvän Apertura-kauden, jonka se päätti toisella sijalla maan jättiläisen Peñarolin takana.

Joukkueen vahvin ase oli hyökkäys. Keskimäärin joukkue takoi peräti yli kaksi maalia per ottelu, mutta loppukauden Peñarol-tappio oli kohtalokas.

Vierasjoukkue Olimpia on yksi Paraguayn suurseuroista. Maan liigaa pidetään myös hieman Uruguayn vastaavaa laadukkaampana.

Olimpian kärkikaksikko Fredy Bareiro-Jeronimo Salgueiro on tehokas. Salgueiro on uruguaylainen, joten hän haluaa varmasti pelata vakuuttavasti kotimaassaan. Kaksikko masinoi 16 liigamaalia viime vuonna. Hyökkääjien on jatkettava siitä mihin he viime vuonna jäivät, jotta Olimpia voisi jatkaa Libertadoresissa.

Olimpian riveistä löytyy myös mielenkiintoinen yksityiskohta, sillä keskikenttäpelaaja Emmanuele Biancucchi on erään Lionel Messin serkku.

Myös Olimpia tunnetaan hyökkäyksestään. Joukkue on jäänyt maaleitta vain kahdesti 15 viime ottelussaan.

Defensor puolestaan ei ole jäänyt samalla ajanjaksolla nollille kertaakaan. Kerroin sille, että kumpikin joukkue tekee maalin, on 1,95.

Lyö vetoa Copa Libertadoresista täällä.