Ed Malyonin Varma: Maalijuhlia Eredivisien pudotuspeleissä


Jalkapallokausi on Euroopassa päättymässä, joten nyt pelataan isoista asioista.


Yleensä kaikki ratkaistaan liigasijoituksen perusteella, mutta Hollannissa europeleihin pääsevät joukkueet ratkotaan erillisillä pudotuspeleillä.


Torstaina pelataan Utrechtin ja Twenten välisen parin ensimmäinen osaottelu. Joukkueita erotti sarjassa vain yksi piste.


Kumpikin joukkue pelaa hyökkäävää, viihdyttävää jalkapalloa. Kentällä on paljon lahjakkaita pelaajia. Näistä lähtökohdista joukkueet ovat tahoillaan pelanneet monta runsasmaalista ottelua kauden mittaan.


Utrechtilla on riveissään joitain koko Eredivisien parhaita nuoria pelaajia, kuten australialaislaituri Tommy Oar ja sambialaishyökkääjä Jacob Mulenga.


Kapteeni Nana Asare johtaa joukkojaan keskikentältä. Hänen taistelunsa Leroy Feriä ja Felipe Gutierrezia vastaan on yksi niistä asioista, joihin ottelu ratkeaa.


Twente jäi sarjassa Utrechtin taakse, mutta on siitä huolimatta hieman vahcvempi joukkua. Voittajan veikkaamisen sijaan keskitymme maalimääriin.


Kummankin joukkueen otteluissa on tällä kaudella tehty keskimäärin yli 2,5 maalia per ottelu. Kentällä on torstai-iltana niin paljon taitoa, että uskomme niin käyvän tälläkin kertaa.


Paras veto: Yli 2,5 maalia, 1,65.


Vedonlyönti ja ottelu suorana lähetyksenä täällä!