Ed Malyonin Varma: Olimpia jatkoon Copa Libertadoresissa


Paraguayn ylpeys Olimpia tarvitsee voiton päästäkseen Copa Libertadoresin lohkovaiheeseen. Uskomme joukkueen myös pystyvän siihen Uruguayn liigassa kakkoseksi yltänyttä Defensor Sportingia vastaan.

On usein vaikeaa verrata CONMEBOL-alueen eri liigojen tasoa keskenään. Fakta kuitenkin on, että Paraguayn pääsarjasta on viime vuosina tullut huomattavasti enemmän menestyviä joukkueita kansainvälisiin kilpailuihin, jos mukaan ei lasketa Uruguayn suurinta seuraa Peñarolia.

Otteluparin avausosa oli tiukka ja puolustusvoittoinen taisto, jossa Defensor tyytyi mielellään pitämään vastustajan hyökkääjät Arnaldo Castorinon ja Fredy Bareiron pihdeissään.

Vierasottelusta tulee Sportingille paljon vaikeampi, eikä oikein mikään puhu Defensorin voiton puolesta.

Vierasmaali muuttaisi tietysti otteluparin kuvan täysin. On myös syytä muistaa, että Copa Libertadoresissa mennään tarvittaessa suoraan rankkareille eikä jatkoaikaa pelata. Olimpian on siis hyökättävä toden teolla, jos vierasjoukkue onnistuu maalin teossa. Siksi yli 2,5 maalin kerroin 2,20 sytyttää.

Ohipeli Olimpiasta ei kuitenkaan oikein tule kyseeseen, sillä se on selvästi vahvempi joukkue. Defendor pelasi kotimaassaan hyvin joulun alla, mutta nyt vastassa on yksi mantereen suurimmista seuroista. Se tietää tappiota. Päivän varma on Olimpian voitto kertoimella 2,10.

Lyö vetoa Copa Libertadoresista täällä.