Ed Malyonin Varma: Yeovil voittaa hengettömän Oldhamin


Tiistaina Englannissa pelataan paljon alasarjafutista. Kuntopuntarin perusteella Oldham Athleticin kotiottelu Yeovil Townia vastaan on selkeä mismatch.

Oldham pääsi otsikoihin FA Cupin jättiläisenkaadolla, kun pikkuseura löi Liverpoolin kanveesiin. Manageri Paul Dickov erosi silti joukkueen huonon liigavireen takia. Oldham ei ole vielä palkannut uutta manageria entisen Manchester City -hyökkääjän tilalle.

Athletic on Ykkösliigan kuntopuntarin jumbo. 27 edellisestä mahdollisesta pisteestä mukaan on tarttunut vain yksi. Oldham on voittanut vain kolme liigaottelua sitten lokakuun. Luisu on vienyt joukkueen keskikastista kohti putoamisviivaa, joka kummittelee nyt vain pisteen päässä.

Yeovil on hieman erilaisessa kehityskaaressa, sillä joukkue on noussut tasaisesti sarjataulukossa ja pyörii kuntopuntarin kärkisijoilla. Kuudesta viime ottelustaan viisi voittaneet Gary Johnsonin suojatit ovat liekeissä, eivätkä voitot irronneet ihan mistä tahansa ryhmistä.

Selvät voitot Brentfordista, MK Donsista ja Sheffield Unitedista osoittautuvat vielä arvokkaiksi, kun nousijoita ratkaistaan. Yeovil on vain maalieron perusteella nousukarsintasijojen ulkopuolella.

Seitsemän maalia neljässä viime ottelussaan ampunut Patrick Madden on ollut Yeovilille todella tärkeä pelaaja. Hän on tänäänkin isäntien suurin huolenaihe.

Odotamme ottelun menevän täysin kuntopuntarin mukaan. Lennossa oleva Yeovil kohtaa managerittoman Oldhamin, joten uskallamme jopa poistaa tasapelin yhtälöstä. Yeovilin voittokerroin ilman tasapelimahdollisuutta on riittävän hyvä 1,96 ja riski on todella pieni.

Päivän Varma: Yeovil voittaa Oldhamin, tasapeli ei vetoa, kerroin 1,96

Lyö vetoa brittifutiksesta täällä!