Espanjan Cup: Barcelonan kakkosketju kaataa Getafen Messin avulla


Viime viikon Copa Del Rey -kamppailu päätyi jalkapallomaailman huomion keskipisteeksi, kun Lionel Messi tuli vaihdosta peliin ja teki kaksi maalia viimeisellä minuutilla.

Argentiinalainen teki ensiesiintymisensä marraskuisen loukkaantumisen jälkeen. Kukaan ei odottanutkaan, että tähden paluu kuitattaisiin olankohautuksella. Lauantaina Messi pelasi 45 minuuttia liigan kärkikamppailussa Atletico Madridia vastaan, ja hänet nähtäneen kentällä myös jossain vaiheessa torstai-illan toista osaottelua Getafea vastaan.

Barcelona-valmentaja Gerardo Martino ei kuitenkaan varmasti ota riskejä kultapojansa kanssa. Messin viime viikon kaksi osumaa antoivat Barcalle 4-0-etumatkan toiseen osaotteluun, joten Messi saattaa istua alkuun penkillä myös Coliseum Alfonso Perez -stadionilla.

Tästä huolimatta Martino saa kentälle joukon nälkäisiä pelaajia, jotka haluavat tehdä vaikutuksen tässä "panoksettomassa" ottelussa.

Kokoonpanot

Barcelonan Andres Iniesta on sivussa polvivaivan takia. Myös Victor Valdes, Jordi Alba ja Sergio Busquets jäivät Kataloniaan. Avauksessa mahdollisuutensa saavat todennäköisesti muun muassa Jose Pinto, Marc Bartra, Sergi Roberto, Martin Monyota, Alex Song ja Cristian Tello (kuvassa).

Vakiokokoonpanon pelaajista kentällä nähdään todennäköisesti ainakin jonkin aikaa Pedro, Neymar sekä avausosassa kaksi maalia tehnyt Cesc Fabregas.

Vire ja edelliset kohtaamiset

Barcelona on voittanut Getafen viidesti peräkkäin. Otteluiden maaliero on 23-4. Se kertookin kaiken siitä, kuinka todennäköistä on, että Getafe nousee neljän maalin takaa.

Lisäksi Getafe on neljän ottelun tappioputkessa kaikki kilpailut mukaanlukien. La Ligassa Getafe on sarjan keskikastia. Barca voitti seitsemän ottelua peräkkäin ennen Atletico-tasapeliä.

Barcelona on voittanut Espanjan cupin 26 kertaa, useammin kuin mikään muu joukkue.

Maalintekijät

Tässä ottelussa kokoonpanojen tarkistaminen on vedonlyöjälle erityisen tärkeää. Jos Barcan kokoonpano on odotetun kaltainen, Pedron avausmaalikerroin 5,10 on ehdottomasti houkutteleva. Kerroin sille, että Espanjan maajoukkuelaituri osuu kahdesti, on 7,00.

Myös Cesc Fabregasin avausmaalikerroin 5,60 kiinnostaa, jos hän on avauksessa. Todennäköisin maalintekijä on kuitenkin luonnollisesti Messi. Jos Messi aloittaa penkiltä, peleihin kannattaa kenties lyödä veto sen puolesta, että Messi tekee ottelun viimeisen maalin (3,15).

Tulosveikkaus

Barcelonan puolustuslinjan odotetaan muuttuvan, joten veto sen puolesta, että kumpikin joukkue tekee maalin, voi olla kohdallaan. Kerroin on 1,87. Katalaanien pitäisi kuitenkin voittaa ilman suuria ongelmia.

1-3 (11,00)

Pelivihje: Lionel Messi tekee ottelun viimeisen maalin, 3,15

Lyö vetoa Espanjan cupista täällä!