Eurofutiksen viikonloppu: Atletico Madrid seitsemäänessä taivaassa


Espanja

La Ligan kärjessä ei tapahtunut muutoksia tänä viikonloppuna. Niin Barcelona, Atletico Madrid kuin Real Madridkin voittivat vakuuttavasti.

Atletico voitti selvimmin, kun se rökitti Getafen 7-0. Ryöpytyksen tiimellyksessä nähtiin muun muassa saksipotku Diego Costalta. Naapuri Real voitti Almerian vieraissa 5-0. Barcelona voitti Granadan kotonaan 4-0.

Italia

Juventus palasi Serie A:n kärkeen, mutta AS Roma voi kuitata johtopaikan itselleen, jos se voittaa tänään Cagliarin.

Juventus voitti Fernando Llorenten ja Carlos Tevezin maaleilla Livornon vieraissa 2-0. Muut kärkijoukkueet menettivät pisteitä; Napoli kärsi 0-1-kotitappion Parmalle, Fiorentina hävisi samoin lukemin Udineselle ja Inter jäi 1-1-tasapeliin Bolognan kanssa.

Saksa

Bayern München voitti Borussia Dortmundin selvästi 3-0 ja repi joukkueiden välisen eron jo kuuteen pisteeseen.

Dortmundin kaikki neljä vakioavauksen puolustajaa olivat sivussa. Bayern vietti juhlapäivän loukkaantumisten runteleman vastustajansa kustannuksella. Mario Götze, Arjen Robben ja Thomas Müller onnistuivat maalinteossa. Toisena oleva Bayer Leverkusen voitti Hertha Berlinin vieraissa 1-0 ja on neljä pistettä Bayernia perässä.

Ranska

Koko kärkikolmikko voitti, mutta Paris Saint-Germain esiintyi jälleen kaikkein vakuuttavimmin.

PSG:n vierasottelusta Reimsiä vastaan povattiin hankalaa, mutta tuloksena oli sarjakärjen 3-0-voitto. Zlatan Ibrahimovic iski viimeisen osuman. Sarjakakkosen Lillen hyvä vire jatkui 1-0-voitolla Toulousesta. Monaco palasi voittojen tielle kukistamalla Nantesin vieraissa 1-0.

Lyö vetoa suurista jalkapallosarjoista täällä!