Eurofutiksen viikonloppu: Bayern otti askeleen lähemmäs mestaruutta, vaikkei edes pelannut


Espanja

Atletico Madridilla oli mahdollisuus nousta La Ligan kärkeen ohi Barcelonan, mutta se ei voittanut tarpeeksi selvästi.

Atletico voitti Levanten 3-2 ja nousi hetkellisesti piikkipaikalle lauantai-iltana. Barcelona kuittasi kuitenkin sunnuntaina paalupaikan itselleen nousemalla 0-2-tappioasemasta 5-2-voittoon Getafen vieraana. Real Madrid voitti Valencian vieraissa lukemin 3-2.

Italia

Inter voitti Milanon derbyssä AC Milanin 1-0. Kumpikin joukkue on kuitenkin kaukana sarjakärjestä. Toisaalla nähtiin sarjatilanteen kannalta merkittävämpiä tuloksia.

Napoli jäi 1-1-tasapeliin Cagliarin kanssa ja on nyt 10 pistettä jäljessä sarjakärki Juventusta. Juve itse pieksi Atalantan 4-1. AS Roma pysyi Vanhan Rouvan kannoilla voittamalla sarjajumbo Catanian 4-0.

Saksa

Bayern München ei pelannut tänä viikonloppuna Bundesliigaa, sillä se oli mukana seurajoukkueiden MM-kisoissa. Baijerilaiset vahvistivat silti otettaan liigamestaruudesta.

SArjakakkonen Bayer Leverkusen hävisi vieraissa Werder Bremenille 0-1. Hertha Berlin puolestaan kukisti Borussia Dortmundin 2-1, vaikka Dortmund meni ottelussa johtoon. Bayern on nyt seitsemän pisteen karkumatkalla ottelun muita kärkijoukkueita vähemmän pelanneena.

Bayernin mestaruuden kerroin on enää 1,01. Bayer Leverkusenin ja Borussia Dortmundin mestaruuskerroin on nyt 40,00.

Ranska

Ligue 1:ssa pelattiin mielenkiintoinen viikonloppu. Yksikään kärkijoukkueista ei voittanut, joten ratkaisut jäivät sarjan jälkimmäiselle puoliskolle.

Perjantaina Monaco hävisi kotonaan Valenciennesille 1-2. Tulos tarjosi huikeat näkymät Paris Saint-Germain-Lille-ottelun voittajalle. Kyseinen kamppailu päättyi kuitenkin 2-2-tasapeliin. Näin ollen kolmantena olevan Lillen ja sarjakärki PSG:n välissä on vain neljä pistettä.