Eurofutiksen viikonloppu: Napolin ja Roman voittoputket jatkuvat


Espanja

Barcelona voitti Rayo Vallecanon vieraissa 4-1, mutta tällä kertaa Lionel Messi ei herkutellut hattutemppua. Sen sijaan Pedro Rodriguez astui esiin ja piti Barcan puhtaan pelin saldon hengissä.

Myös Atletico Madrid jatkaa täysillä pisteillä. Real Valladolid kaatui 2-0. Real Madrid puolestaan nousi tappioasemata 2-1-voittoon Getafea vastaan. Cristiano Ronaldo teki kaksi maalia ja nosti maalisaldonsa jo seitsemään, kun otteluita on takana kuusi.

Italia

Serie A:n viikonlopun kohokohta oli AC Milanin ja Napolin kohtaaminen, jonka Napoli voitti San Sirolla 2-1. Gonzalo Higuain osui jälleen Napolille. Mario Balotellin ilta oli tyypillisen värikäs: epäonnistunut rangaistuspotku, lisäaikamaali ja punainen kortti.

Napoli on voittanut kaikki neljä otteluaan. Sama pätee sarjakärki AS Romaan, joka voitti Rooman derbyssä Lazion 2-0. Inter Milan jatkaa tappioitta Sassuolon kaaduttua vieraissa peräti 7-0. Myös lauantaina voittanut Fiorentina on yhä tappioitta.

Saksa

Dortmund johtaa edelleen Bundesliigaa. BVB jäi kuitenkin vieraissa Nürnbergiä vastaan 1-1-tasapeliin. Piste-ero sarjakärjessä kaveni, kun Bayern München voitti Schalken vieriassa puhtaasti 4-0. Kolmantena tulee pisteen päässä niskaan hengittävä Bayer Leverkusen, joka voitti Mainzin 4-1.

Ranska

Paris Saint-Germain ja Monaco kohtasivat sunnuntaina ja pelasivat 1-1-tasapelin Pariisissa. Zlatan Ibrahimovic vei isännät johtoon, mutta Radamel Falcao tasoitti jo ennen taukoa.

Monaco jatkaa sarjakärjessä. Toisena tulee St. Etienne, joka hävisi perjantaina kotonaan Toulouselle 1-2. Tappio oli St. Etiennen kauden ensimmäinen. PSG on kolmantena. Neljäntenä majaileva Marseille haki tasapelipisteen Bastian kotikentältä.