Everton-Lille: 10 tilastoa


 10. Viime kuussa Everton ja Lille pelasivat 0-0-tasapelin. Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella yhteensä 32 ottelua, mutta maaliton tasapeli oli vasta neljäs. 0-0-tasapelin kerroin on 8,50.

9. Kumpikin joukkue laukoi Ranskassa maalia kohti vain kolmesti. Ohilaukauksia kirjattiin kahdeksan. Maalittoman avausjakson kerroin on 2,70.

8. Everton on voittanut yhdeksästä viime ottelustaan vain kaksi, mutta joukkue on neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,19.

7. Samuel Eto'o on iskenyt tällä kaudella neljä maalia 549 peliminuutin aikana. Kamerunilainen laukoo keskimäärin joka 41. minuutti. Everton-hyökkääjän maalikerroin on 2,65.

6. Lille on kuuden ottelun voitottomassa putkessa (0-3-3). Se on voittanut tällä kaudella vain kaksi vierasottelua. Lillen voittokerroin on 4,50.

Kooste joukkueiden kahden viikon takaisesta kohtaamisesta:

5. Lillen tämän kauden 19 ottelusta vain kaksi on ylittänyt 2,5 maalin rajan. Yli 2,5 maalin kerroin on 2,12.

4. Liverpool-laina Divock Origi on neljällä maalillaan Lillen tämän kauden paras maalintekijä. 19-vuotias on kuitenkin viiden ottelun maalittomassa putkessa. Origin maalikerroin on 4,40.

3. Everton on laukonut Eurooppa-liigassa 38. eniten (9,7 kertaa per ottelu). Lillen keskiarvo on 12 laukausta per peli. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 2,07.

2. Everton-maalivahti Tim Howard on torjunut toisella puoliajalla useammin (13 kertaa) kuin kukaan muu tämän kauden Eurooppa-liigassa. Evertonin voitto nollapelillä antaa kertoimeksi 2,75.

1. Ennen viikonlopun maalitonta Swansea-tasapeliään Everton oli tehnyt vähintään kaksi maalia jokaisessa kauden viidessä kotiottelussaan. Kerroin Toffeesin onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 3,10.

Lyö vetoa ottelusta täällä!