FA Cup: Arsenal-Tottenham kierroksen herkkupalana


FA Cupin kolmas kierros pelataan tänään ja huomenna sunnuntaina. Arpa iski veriviholliset Arsenalin ja Tottenhamin vastakkain jo tässä vaiheessa.

Päävalmentaja Tim Sherwood on onnistunut elvyttämään Tottenhamin. Syksyllä joukkue oli Valioliigan tylsin, mutta nyt kahdella kärjellä pelatessa peli on alkanut muistuttaa perinteistä Tottenhamia. Uudenvuodenpäivänä haettu vierasvoitto Old Traffordilta on varmasti luonut uskoa Spurs-leiriin.

Arsenal päätti vuoden Valioliigan kärjessä. Tykkimiehet ovat myös onnistuneet vakuuttamaan epäilijöitään kahdessa viime pelissä. Joukkue ei ole ollut missään lennossa, mutta on onnistunut kääntämään tiukat ottelut Newcastlea ja Cardiffia vastaan voitoiksi.

Arsenalilta puuttuu ottelusta kolme avainpelaajaansa: Olivier Giroud, Mesut Özil ja Aaron Ramsey. Myös Cardiff-ottelun ratkaissut Nicklas Bendtner on loukkaantunut, joten kärjessä Arsenalilla aloittaa Lukas Podolski.

Maalintekijöistä Arsenalin Theo Walcott on osunut viidesti edellisessä viidessä pelissään. Tottenhamin pelaajista maalivireessä on Emmanuel Adebayor, joka on osunut tällä kaudella pelaamissaan kuudessa ottelussa neljästi.

Ottelussa kyse enemmästä kuin FA Cupin 3. kierroksen ottelusta, sillä North London Derbyn voittaminen on johtanut useimmiten erittäin hyvään putkeen Valioliigassa.

Unibetin kertoimet otteluun:

Arsenal 1,98 – tasapeli 3,60 – Tottenham 3,80

Maaleja yhteensä yli 3,5 kerroin 2,75

Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,58

Theo Walcott tekee maalin 2,67

Emmanuel Adebayor tekee maalin 3,35

 

Lisää kertoimia FA Cupiin tästä.