Halmstad jahtaa avausvoittoaan


Halmstad ei ole vielä voittanut tämän kauden Allsvenskanissa. Tehtävä on vaikea myös keskiviikkona, kun vastassa on AIK:n yllättänyt Åtvidaberg.

Keskiviikon kamppailu on kummallekin joukkueelle kauden neljäs. Halmstad nousi Allsvenskaniin voittamalla viime syksyn karsinnoissa GIF Sundsvallin. Edellisessä ottelussaan HBK hävisi Geflelle 0-2, mutta ennen sitä se nappasi tasapelipisteet Malmöltä ja Elfsborgilta. Sarjanousijalta saavutus ei ole hullumpi, mutta tänään kummankaan joukkueen ei ole syytä tyytyä vähempään kuin kolmeen pisteeseen.

Åtvidaberg aloitti kautensa tappioilla Gefleä ja Malmöä vastaan, mutta yllätti edellisessä ottelussaan AIK:n 1-0-voitolla. Sarjasijoitus on kahdestoista huolimatta siitä, että maaliero on kaksi osumaa pakkasella.

Halmstadille ottelu on tärkeä, sillä sen pitäisi saada voittoja juuri Åtvidabergin kaltaisia ryhmiä vastaan. Sekä Åtvidaberg että Mjällby ovat jo napanneet yllätysvoitot kovempia vastustajia vastaan, mutta HBK ei voi luottaa siihen, että se pystyy samaan jatkuvalla syötöllä.

Halmstadilla on koko joukkue käytettävissään, vaikka Gudjon Baldvinsson käyttääkin murtuneen nenän takia erityistä kasvosuojusta.

Petrit Zhubi palaa Åtvidabergin joukkoihin mutta Bruno Marinho, Mohammed Adubakari ja Allan Olesen miehittävät sairastupaa.

Joukkueet kohtasivat Allsvenskanissa viimeksi kaudella 2010. Silloin Halmstad voitti kotiottelunsa 4-0, Kopparvallenilla päädyttiin 1-1-tasapeliin.

Kertoimet: Halmstad - Åtvidaberg

1. 2,25
X.
3,20
2.
3,25

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!