Hammarby korkkaa uuden stadioninsa


Superettan-kausi ei ole sujunut Hammarbyn toiveiden mukaisesti. Kausi on puolivälissä ja Bajen on seitsemäntenä. Sarjakärki Örebro on 13 pisteen päässä. Auttaako uuden stadionin avausottelun tuoma juhlahumu Hammarbytä tänään?

Södermalmin ylpeyden paluu Allsvenskaniin näyttää jälleen siirtyvän ainakin vuodella eteenpäin. Tulokset ovat olleet pettymyksiä, ja vain sarjataulukon jumbokaksikko on tehnyt vähemmän maaleja kuin ainoastaan 12 kertaa osunut Hammarby.

Puolustuspäässä Bajen on kuitenkin ollut vakuuttava. 2-2-tasapeli Varbergia vastaan on ainoa ottelu, jossa Hammarbyn verkkoon on tehty enemmän kuin yksi maali. 10 päästettyä maalia on sarjan toiseksi paras lukema, vain sarjakärki Örebro (7) pistää paremmaksi. Hyökkäyspeli on kuitenkin ollut ongelma, jonka uuden stadionin ja menneen kesätauon toivotaan ratkaisseen. Edessä on kaksi ottelua Örgryteä vastaan, joten seuraavat pari kierrosta ovat Hammarbylle hyvä mahdollisuus saada kone taas käyntiin.

Örgryte on kolmanneksi viimeisenä. Eroa viimeistä edellisenä olevaan Värnamoon on yksi piste. Jokainen ottelu on Örgrytelle tärkeä, sillä häntäpäässä on tasaista ja kolme pistettä auttaa jo pitkälle. Voitolla ÖIS nousisi sarjan jaetulle 11. sijalle. Hammarbytä vastaan kaikki on mahdollista. Örgryte on tosin ottanut kolmesta viime ottelustaan vain yhden pisteen. Joukkue on kuitenkin ehtinyt näyttää, että se pärjää myös itseään parempia joukkueita vastaan. Örgryte pelasi tasan Degerforsia ja GIF Sundsvallia vastaan ja hävisi GAISille vain maalilla.

Hammarbyn tuntien odotettavissa on vähämaalinen ottelu. Bajen on selvä suosikki kertoimella 1,50, mutta tulokset osoittavat, että alle 2,5 maalia (1,90) voi olla parempi pelivalinta.

Kertoimet: Hammarby - Örgryte

1. 1,50
X. 3,85
2. 6,75

Lyö vetoa Superettanista täällä!