Harjoitusottelut: Bayern näyttää Barcelonalle, kuka heiluttaa tahtipuikkoa


Melbourne Victory-Liverpool

Pre-seasonilla on aina vaikea kohdata joukkue, jonka kausi on täydessä käynnissä. Pelituntuma ja -terävyys ovat Victoryn puolella. Melbourne on voittanut kaksi kolmesta edellisestä A-leaguen ottelusta ja majailee sarjassa kolmantena.

Liverpool pelasi viikonloppuna kelvollisesti Indonesian tähdistöä vastaan, mutta maalinteko oli ruosteessa. Pool hukkasi tukuttain tilanteita ennen kuin onnistui kaivertamaan 2-0-voiton. Luis Suarez ei ehkä halua olla Liverpoolissa, mutta hänet nähtäneen joka tapauksessa kentällä vähintään vaihtomiehen roolissa. Suarez tarvitsee pelituntumaa, sillä uruguaylainen on pelannut viimeksi Confederations Cupissa.

Liverpool voittanee, muttei mitenkään murskalukemin. Luvassa voi olla vähämaalinen taisto, joten peleihin alle 2,5 maalia kertoimella 3,30.

Bayern München-Barcelona

11 viikkoa on kulunut siitä, kun Bayern München kukisti Barcelonan 7-0 kaksiosaisessa Mestarien liigan välierässä. Näiden viikkojen aikana Bayern on hankkinut kenties maailman parhaan valmentajan ja yhden maailman lupaavimmista keskikenttäpelaajista.

Mikään ei viittaa Bayernin heikentymiseen. Barcan tilanne on aivan toinen. Neymarin hankinta on iso plussa, mutta Thiago Alcantaran ja valmentaja Tito Vilanovan lähdöt ovat kovia iskuja.

Barcelona koostuu edelleen maailman parhaimmistoon kuuluvista pelaajista, mutta Bayernin pitäisi silti olla liian vahva Blaugranalle. Bundesliiga-kausi alkaa aivan pian, kun taas Barcelona aloittelee vasta harjoituskauttaan. Bayern on siis paljon valmiimpi ja paremmassa kunnossa.

Kun vielä kotietukin puoltaa saksalaisia, peleihin isketään Bayernin voitto kertoimella 1,45.

Lyon-Real Madrid

Real Madrid sai kevyen alun pre-seasonilleen, kun se kukisti Championshipiin nousseen Bournemouthin 6-0.

Lyon on kovempi haaste Carlo Ancelottin suojateille, mutta tulos tuskin muuttuu: Realin pitäisi hoitaa homma kotiin.

Cristiano Ronaldo ja Gonzalo Higuain pelasivat terävästi. Takana pelipaikkaa kyttäävät Isco ja Luka Modric, joten maaleja voi olla luvassa. Yli 3,5 maalin kerroin on 2,35.

Paras veto: Bayern München voittaa Barcelonan, 1,45.

Lyö vetoa harjoitusotteluista täällä!