Harjoitusottelut: Bayern vie Audi Cupin


AC Milan-São Paulo

Audi Cup -päivä alkaa välierien häviäjien kohtaamisella. Periaatteessa kyse on kahden hyvän joukkueen kohtaamisesta, johon kumpikin joukkue tulee hävittyään hyvälle joukkueelle. Pinnan alta paljastuu kuitenkin muutakin: Milan teki kolme maalia yleensä hyvin puolustavaa Manchester Cityä vastaan, kun taas São Paulo olisi voinut päästää viisi tai kuusi maalia Bayernia vastaan. Brasilialaisjoukkue ei muutenkaan ole voittanut sitten toukokuun, joten italialaisten voitto kertoimella 1,75 on huomattavasti parempi valinta. Myös Milanin nollapeli (3,00) voi olla pelin arvoinen. São Paulo on jäänyt maaleitta kolmesti peräkkäin.

Manchester City-Bayern München

Bayern sortui tuhlailuun São Pauloa vastaan ja hävisi aiemmin Saksan supercupin Borussia Dortmundille, joten nyt olisi paikka näyttää. City hyökkäsi erinomaisesti Milania vastaan, mutta puolustukseen jäi tilaa. Bayernilla on kaikki eväät hyödyntää se. Bayernin voittokerroin 1,60 on pelin arvoinen, mutta suuremman kertoimen tarjoaa puoliaika/lopputulosvedon yhdistelmä taukotasapeli/Bayernin voitto (4,50).

Lyö vetoa harjoitusotteluista täällä! Unibet TV näyttää Audi Cupin ottelut rekisteröityneille asiakkaille suorina lähetyksinä.