Hollannin liiga: Ajax vie mestaruuden


Hollannin liiga pyörähtää käyntiin perjantaina. Unbetin kertoimien perusteella Ajax voi jälleen valmistella mestaruusparaatia toukokuuksi. Niklas Moisanderin edustaman amsterdamilaisseuran mestaruuden kerroin on 2,00. Kerroinarvioiden mukaan PSV Eindhoven ei vieläkään yllä päätyyn asti, vcaan jää toiseksi (3,10). Feyenoord on kolmossuosikki jo selvästi suuremmalla kertoimella 7,50.

Ajax on jo perjantain avausottelussaan suursuosikki Roda JC:tä vastaan. Kotivotion kerroin on 1,13. Myös PSV:n (1,42 ADO Den Haagia vastaan) ja Feyenoordin (1,80 PEC Zwollea vastaan) odotetaan voittavan avausottelunsa.

Ajax ei ole tehnyt kesän aikana suuria hankintoja. PSV:n riveissä on puolestaan tapahtunut paljon muutoksia. Siksi ryhmänsä kasassa pitäneellä Ajaxilla on paras mahdollisuus mestaruuteen. PSV on menettänyt kesän aikana Dries Mertensin (Napoli), Mark van Bommelin (lopetti), Jeremain Lensin (Kiovan Dynamo) ja Kevin Strootmanin (AS Roma) kaltaisia huippupelaajia. Uudet hankinnat, Adam Maher ja Stijn Schaars, eivät vie Eindhovenin ylpeyttä päätyyn asti.

Lyö vetoa Hollannin mestarista täällä!

Unibet TV näyttää Eredivisietä suorina lähetyksinä rekisteröityneille asiakkaille. Katso avauskierroksen otteluita suorana täällä!