Huuhkajat suosikki Omanissa, Liigacup käyntiin


Suomen jalkapallomaajoukkueen vuosi 2014 käynnistyy perjantaina Omanissa. Suomi on matkassa pääosin Veikkausliiga-pelaajista koostuvalla maajoukkueella. Mukana on myös muutama nimi muista Pohjoismaista.

Päävalmentaja Mixu Paatelainen on jo julkaissut avauskokoonpanonsa. Maalilla aloittaa VPS:n Henri Sillanpää. Jere UronenMarkus HalstiJoona Toivio ja Sebastian Sorsa muodostavat puolustuslinjan. Keskikentän "alemmalla oksalla" pelaavat Rasmus SchüllerTeemu Tainio ja Toni Kolehmainen. Kymppipaikan pelaajina nähdään Erfan Zeneli sekä maajoukkuedebytantti Nikolai Alho. Hyökkääjänä aloittaa Mikael Forssell.

Oman on FIFA-rankingissa sijalla 79. Unibetin kertoimissa Suomi on suosikki kertoimella 2,20.

16.30: Oman-Suomi

1: 3,10
X: 3,25
2: 2,20

Kotimaassa potkaistaan käyntiin Veikkausliiga-kauteen valmistava Liigacup. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat turkulaiset FC Inter ja TPS.

Interin rinki on todella kapea, ja ennen liigan alkua joukkue tarvitsee vielä vahvistuksia kentän eri osa-alueille. Sinimustien runko on kuitenkin kasassa. Samaa ei voi sanoa talousvaikeuksiin ajatuneesta TPS:stä, jota säästökuuri on verottanut kovalla kädellä. TPS lähtee perjantain otteluun käytännössä kokonaan omista junioreista ja reservijoukkue ÅIFK:n miehistä kasatulla joukkueella. Edes liigassa jo useita kausia pelanneet Jukka Lehtovaara ja Juho Lehtonen eivät ole mukana, joten TPS tuskin lähtee otteluun suurin toivein.

TPS:n yllätysvoitto antaakin jättikertoimen 7,00.

16.00: FC Inter-TPS

1: 1,30
X: 5,00
2: 7,00