IFK Göteborgilla mahdollisuus nousta sarjakärkeen


IFK Göteborg voi nousta Allsvenskanin kärkeen illan ottelussa Gefleä vastaan. Kotijoukkue Gefle majailee sarjan häntäpäässä tavoitteenaan kasvattaa eroa pahnanpohjimmaisiin.

Allsvenskanin sarjataulukko on tällä hetkellä erittäin tasainen. Gefle voi voitolla nousta ainakin hetkeksi 13. sijalta kymmenenneksi. IFK Göteborg puolestaan nousisi voitolla sarjakärkeen. Tämänhetkinen sarjakärki Helsingborg on yhden pisteen Enkeleitä edellä.

IFK Göteborg on aloittanut Allsvenskanin hyvin, minkä sarjataulukkokin kertoo. Joukkue on hävinnyt vain kerran, kun se kärsi 1-3-vierastappion AIK:lle. Sen jälkeen joukkue ryhdistäytyi heti. Nyt IFK on voittanut kahdesti putkeen, kun AIK-tappion jälkeen joukkue voitti ensin kotonaan Halmstadin 1-0 ja sitten Kalmarin 2-0. Iso osuus voitoissa on ollut maajoukkuehyökkääjä Tobias Hysénillä, joka on löytänyt huippuvireen ja ampunut tällä kaudella jo viisi maalia.

Geflellä on vaikeampaa. Kausi alkoi kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla, mutta sittemmin joukkue on mennyt alamäkeä. Gefle seilaa kuuden ottelun voitottomassa putkessa, jonka aikana se on hävinnyt neljästi ja pelannut kaksi tasapeliä. Viimeksi Gefle nappasi Häckeniltä vieraspisteen 2-2-tasapelillä.

IFK Göteborg on tietysti ennakkosuosikki ja sen pitää voittaa tällaiset ottelut, jos länsirannikolla halutaan haaveilla mestaruudesta. Mestaruuden voittaakseen joukkueen on pystyttävä kukistamaan sarjan häntäpään miehistöt.

Kertoimet: Gefle - IFK Göteborg

1. 3,65
X. 3,20
2. 2,10

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!