IFK Norrköping ja AIK kohtaavat tärkeässä ottelussa


Kummallakin joukkueella on paljon pelissä, kun IFK Norrköping ja AIK kohtaavat torstai-iltana. Joukkueiden välillä on vain yksi piste. Kolme pistettä parantaisivat siis huomattavasti asemia Allsvenskanin kärkipäässä.

Ottelu on kummallekin viimeinen ennen pitkää maajoukkuetaukoa. IFK Norrköping ja AIK ovat toistaiseksi sarjataulukon alemmalla puoliskolla. AIK on kymmenentenä 13 pisteellä, Norrköping edellä 14 pisteellä. Toisaalta Malmöllä on vain 16 pistettä, mutta joukkue on sarjassa neljäntenä. Sekä voitolla että tappiolla olisi siis paljon vaikutusta kummankin joukkueen sarjasijoitukseen.

IFK Norrköping hävisi noin kuukausi sitten yllättäen Syrianskalle 1-3. Sen jälkeen joukkue ryhdistäytyi. Menneen kuukauden saldo on kaksi voittoa ja kolme tappiota, joista kuitenkin yksi Elfsborgille. Kotikentällään IFK ei kuitenkaan ole ollut kovin tasainen, sillä se on voittanut kotonaan kolmesti ja hävinnyt kahdesti.

AIK on melko vastaavassa tuloskunnossa. Edellisessä ottelussaan Gnaget tasasi pisteet paikallisvastustaja Djurgårdenin kanssa lukemin 1-1. Keltamustille ei jää ottelusta paljoa muisteltavaa. Ennen sitä AIK haki Österistä vieraspisteet 3-2-voitolla. Tapahtumarikkaassa ottelussa nähtiin maalien lisäksi myös punaisia kortteja.

Kertoimet: Norrköping - AIK

1. 2,85
X. 3,20
2. 2,45

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!