Joko Djurgården voittaa?


Djurgården on pelannut tämän kauden Allsvenskania kahden kokonaisen ja yhden keskeytetyn ottelun verran. Rautakamiinoiden alku on ollut huonoin mahdollinen: kaksi tappiota ja maaliero 0-7. Ensimmäisen voiton tavoittelu jatkuu torstaina, kun Stockholms Stadionilla vierailee Brommapojkarna.

Djurgårdenilla oli monien mielestä myös paljon onnea, kun keskeytettyä Mjällby-ottelua ei tuomittu suoraan Mjällbyn voitoksi. Sen sijaan ottelu pelataan loppuun siitä ajankohdasta, jolloin se keskeytettiin ja Mjällby saa pitää 1-0-johtonsa. Tuomio oli todennäköisesti Djurgårdenille hyvä, sillä joukkue on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan rumalla maalierolla. Nyt saldo ei sentään ole kolme tappiota maalierolla 0-10.

Edellisen ottelunsa Djurgården hävisi Häckenille vieraissa 0-4, mutta ei siinä vielä mitään; lisäksi se menetti kolme pelaajaa sairastuvalle. Erton Fejzullahu, Daniel Amartey ja Mattias Östberg joutuivat kaikki loukkaantumisten takia sivuun. Sekä Östberg että Amartey ovat sivussa Brommapojkarna-ottelusta. Fejzullahun polvi vaikuttaa kuitenkin olevan jo pelikunnossa. Joel Riddez, Daniel Jarl ja Philip Sparrdall Matilla olivat sivussa jo ennestään.

Brommapojkarnan alku on ollut ihan kelvollinen. Avausottelu kotona Österiä vastaan päättyi 2-2. IFK Göteborg oli Brommalle liian kova, mutta edellisen kierroksen IFK Norrköping -ottelun joukkue voitti.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kauden 2010 Allsvenskanissa, jolloin Sebastian Rajalakso teki Djurgårdenille viime hetken voittomaalin. Petter Gustafsson on silloisesta ryhmästä ainoana edelleen mukana Djurgårdenin joukkueessa.

Kertoimet: Djurgården - Brommapojkarna

1. 1,80
X. 3,45
2. 4,50

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!