Juventus-Manchester City: 10 avaintilastoa


10. Juventus voitti Manchester Cityn vieraskentällä 2-1 aiemmin tänä syksynä. Vanha Rouva ei ole vielä hävinnyt eurokentillä tällä sesongilla. Tänään kotivoiton tai tasapelin (tuplamahdollisuus 1X) kerroin on 1,31.

9. Alvaro Morata iski voittomaalin syyskuun kohtaamisessa, mutta sittemmin Juve-kärki on onnistunut maalinteossa vain kerran. Kerroin sille, että Morata tekee ottelun viimeisen maalin, on 5,50.

8. Juventus on voittanut vain yhden viidestä edellisestä kotiottelustaan englantilaisjoukkueita vastaan Mestarien liigassa. Marraskuussa 2012 Juve voitti Chelsean 3-0. Kotivoiton kerroin on 2,20.

7. Cityllä on plakkarissaan enemmän vieras- kuin kotivoittoja Mestarien liigassa (7-6). Voitto Juventuksesta varmistaisi Cityn lohkovoiton. Citizensin voittokerroin on 3,60.

6. Juventus on kolmen maalin päässä 150 Mestarien liiga -maalin rajasta. Yksikään italialaisjoukkue ei ole ylittänyt rajaa. Yli 2,5 kotimaalin kerroin on 4,90.

5. Palermosta kesällä Juventukseen siirtynyt Paulo Dybala on iskenyt seitsemän maalia mustavalkopaidassa. Dybala teki myös viikonloppuna Juven voittomaalin AC Milania vastaan. Keskiviikkona Dybalan maalikerroin on 3,15.

4. City on pitänyt maalinsa puhtaana vain kerran 19 edellisessä Mestarien liigan ottelussaan. Kerroin sille, että Juventus tekee ottelun avausmaalin, on 1,62.

3. City hävisi viikonloppuna Liverpoolille 1-4. Joukkueella oli alla yhdeksän peräkkäistä tappiotonta ottelua. Juventuksen 4-1-voiton kerroin on 51,00.

2. Sergio Agüero teki Cityn ainoan osuman Liverpoolia vastaan. Argentiinalainen on tehnyt kahdeksan maalia viidessä edellisessä ottelussaan City-paidassa. Kerroin sille, että Agüero iskee keskiviikkona enemmän maaleja kuin Morata, on 4,00.

1. Cityn 12 edellisestä ottelusta seitsemässä on tehty vähintään neljä maalia. Yli 3,5 maalin kerroin on 3,60.