Katkaiseeko Hammarby kurjuusputkensa?


Hammarbyllä on jäljellä enää kaksi kotiottelua klassisella Söderstadionillaan. Viimeiset ottelut ovat menneet huonoissa merkeissä. Maanantaina kolme ottelua putkeen hävinneen Bajenin vieraaksi tulee Varberg.

Varbergs BoIS FC on vain kaksi pistettä tukholmalaisia perässä. Hammarbyn tilanne voisi olla parempikin. Tappioputken lisäksi ryhmää rasittaa muutama paha loukkaantuminen ja pelikielto. Thomas Guldborg Christensen on pelikiellossa ja Kennedy Bakircioglu edelleen loukkaantuneena. On epäselvää, ehtiikö jälkimmäinen enää pelata Söderstadionilla.

Hammarbyn peli on näyttänyt melko mielikuvituksettomalta, eikä joukkue saa luotua vaaratilanteita hyökkäyksillään. Joukkueella on vaikeuksia määrät pelin kulku, eikä hyökkäyksissä ole vauhtia. Bajen on tehnyt kymmenessä ottelussaan vasta seitsemän maalia. Varberg on ampunut 18 osumaa, mutta on silti kaksi pistettä - ja sijaa - Hammarbytä jäljessä. Illan vierasjoukkue on tosin päästänyt peräti 20 maalia jo tähän mennessä, mikä on Superettanin jaetusti huonoin saldo. Maanantain ottelu onkin Hammarbylle hyvä mahdollisuus saada koneensa käyntiin. Kaiken lisäksi Varbergin Ibrahim Koroma on pelikiellossa.

Hammarbyn olisi syytä käyttää saumansa, sillä voitto nostaisi sarjataulukossakin valkovihreät muutaman pykälän verran ylöspäin. Varberg puolestaan ohittaisi voitolla Hammarbyn, joka on lähempänä putoamiskarsintoja kuin sarjakärkeä. On mielenkiintoista nähdä, ehtiikö Hammarby kääntää kurssinsa ennen hyvästien jättämistä Söderstadionille.

Kertoimet: Hammarby - Varberg

1. 1,60
X.
4,00
2.
4,75

Lyö vetoa Superettanista täällä!