Kesäsiirrot: United harkitsee kolumbialaishankintaa, Lloris jatkaa Spursissa


Keskustelupalstoilla

Liverpool harkitsee 10 miljoonan punnan tarjousta Swansean vasemmasta laitapakista Ben Daviesista, joka on ollut myös Tottenhamin kiikarissa. Luis Suarezin 75 miljoonan punnan (noin 94 miljoonan euron) myynnin Barcelonaan odotetaan varmistuvan tällä viikolla, jolloin Liverpoolilla olisi varaa lukuisiin uusiin hankintoihin.

 Tabloideissa

Manchester Unitedin kiikarissa on Fiorentinan ja Kolumbian maajoukkueen laituri Juan Cuadrado, joka pelasi vahvat MM-kisat. United on tiettävästi valmis tarjoamaan 27-vuotiaasta Cuadradosta 10 miljoonaa puntaa.

Neuvottelut käynnissä

Chelsea on tehnyt 20 miljoonan punnan (25,2 milj. €) tarjouksen Atletico Madridin vasemmasta laitapuolustaja Filipe Luisista. Siirron varmistuminen kuitenkin kestää, koska Atletico yrittää saada pelaajasta täydet 24 miljoonaa puntaa, eli summan, joka laukaisisi Luisin sopimuksen ulosostopykälän. Luis voi joutua itse maksamaan erotuksen, jos hän haluaa siirtyä.

Kaupat tehty

Ranskan maajoukkuemaalivahti Hugo Lloris on tehnyt viiden vuoden jatkosopimuksen Tottenhamiin. Lloris kertoi uuden manageri Mauricio Pochettinon olevan avainsyy maalivahdin päätökseen jatkaa Pohjois-Lontoossa. Paris Saint-Germain oli kiinnostunut miehen palveluksista. "Pochettinon saapuminen seuraan on tärkeää. Minulla on hyvät fiilikset hänestä. Hän on kunnianhimoinen", Lloris lausui.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!