Ligue 1: Paris Saint-Germainilla paljon pelissä


Paris Saint-Germain sai viikolla hyviä uutisia, sillä Zlatan Ibrahimovic sai pelioikeuden Mestarien liigaan. Perjantaina PSG kohtaa liigaottelussa Montpellierin.

PSG:n on syytä palata maajoukkuetauolta latautuneena, sillä sillä on täydet mahdollisuudet nostella pokaalia sekä Ligue 1:ssa että Mestarien liigassa - varsinkin nyt, kun Ibrahimovic on käytettävissä Barcelonaa vastaan.

Perjantain kuumassa ottelussa vastaan tulee hallitseva mestari Montpellier. PSG on sarjakärjessä 58 pisteellä. Lyon on viisi pistettä perässä. Lyon kohtaa häntäpään Sochaux'n ja tulee todennäköisesti voittamaan ottelunsa, joten PSG:llä ei ole varaa lipsahdukseen Montpellieriä vastaan. Luvassa on kuitenkin vaikea ilta PSG:lle, joka jäi edellisessä ottelussaan tasapeliin Saint-Etienneä vastaan. Montpellier hävisi Parc des Princesillä viimeksi 2007. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi tasan. Toisaalta pariisilaiset ovat olleet kotikentällään voittamattomia marraskuusta lähtien.

Ottelu on isännille monestakin syystä tärkeä. Tulossa on paljon otteluita lyhyen ajan sisään, joten pisteitä on syytä saada "varastoon", jotta täysipainoinen keskittyminen myös Mestarien liigaan on mahdollista. Urakkaa helpottaa kuitenkin se, että joukkue on täysin terve. Thiago Motta ja Ezequiel Lavezzi ovat tosin perjantaina sivussa. Syyt ovat kuitenkin lähinnä loukkaantumisista ja maaottelutauosta palautuminen.

Montpellier taistelee yhä europaikoista, joten silläkin on paljon pelissä. Mestarit aloittivat kauden huonosti, mutta ovat sittemmin parantaneet peliään. Myös Montpellier päätyi edellisessä ottelussaan tasapeliin.

Kertoimet: PSG - Montpellier

1. 1,59
X.
3,70
2.
6,00

Lyö vetoa Ranskan liigasta täällä!

PSG-Montpellier nähtävillä suorana Unibet TV:stä - rekisteröidy Unibetin asiakkaaksi täällä!