Lille-Everton: 10 tilastoa


10. Everton voitti lauantaina Aston Villan 3-0 ja katkaisi viiden ottelun voitottoman putkensa (0-2-3). Putki oli Toffeesin huonoin sitten marras-joulukuun 2010. Evertonin voittokerroin on 2,90.

9. Everton on tehnyt viisi maalia tämän kauden kahdessa Eurooppa-liigan ottelussaan. Lille on osunut kahdesti. Evertonin vähintään kahden maalin voiton kerroin on 6,40.

8. Lille on voittanut seitsemästä viime ottelustaan vain yhden. Viikonloppuna se kärsi toisen peräkkäisen tappionsa. Viimeksi Lille on hävinnyt kahdesti peräkkäin tammikuussa. Kotivoiton kerroin on 2,20.

7. Lillen paras maalintekijä on Liverpool-laina Divock Origi, joka on tehnyt neljä maalia Lillen paidassa ja yhden osuman Belgian maajoukkueessa. Hyökkääjä on ottelun todennäköisin maalintekijä kertoimella 3,35.

6. Everton on voittanut kauden kuudesta vierasottelustaan vain yhden. Syyskuussa se voitti West Bromwichin vieraskentällä 2-0. Tänään Evertonin 2-0-voiton kerroin on 14,00.

Kooste viikonlopun Everton-Aston Villa -ottelusta:

5. Phil Jagielka teki lauantaina Aston Villa -ottelun avausmaalin. Englannin maajoukkuepuolustaja on tehnyt kolme maalia kuudessa ottelussa seura- ja maajoukkue mukaanlukien. Jagielkan maalikerroin on 22,00.

4. Everton on laukonut kahdessa Eurooppa-liigan ottelussaan 22 kertaa ja maalia kohti 12 kertaa. Myös Lille on laukonut 22 kertaa, mutta maalia kohti vain kuudesti. Evertonin 2-1-voiton kerroin on 11,50.

3. Leighton Baines on syöttänyt kaksi maalia Eurooppa-liigassa ja viisi Valioliigassa. Wincast-yhdistelmä Bainesin maali ja Evertonin voitto antaa kertoimen 13,00.

2. Everton piti lauantain Villa-ottelussa maalinsa puhtaana vasta toista kertaa tällä kaudella. Kerroin sille, että Lille tekee ottelun avausmaalin, on 1,77.

1. Seamus Coleman teki lauantaina kolmannen maalinsa kuuteen otteluun. Evertonin irlantilaisvahvistuksen avausmaalikerroin on 18,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!